Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
aguśka pisze:2324 czemu na wszystkie wieksze imprezy lub wazne wydarzenia musze mieć okres??? meczące juz to jest.....normalnie załamka...
2317
Nie jesteś sama Aguśka, ja i moja przyjaciółka mamy to samo no ale da się przeżyć... w końcu zawsze może być gorzej, prawda? Ja sobie to zawsze tak tłumacze i wytrzymuje ;p
A w ogóle to życzę Wam wszystkim szczęścia w Nowym Roku i niezapomnianej zabawy sylwestrowej ;*
2316 - ja słyszałem od ginekologów że nie ma konieczności robienia 7 dniowych przerw wcale, i że nie ma to zbytniego wpływu na organizm, można robić sobie 7 dni przerwy np co trzy opakowania... jedyne czemu zalecane jest robienie przerw to poprostu mniejsza ilość hormonów przyjmowana w ten sposób w cyklu rocznym... ale jeśli bierzecie tabletki o malej zawartości hormonów to jaki problem? zapytajcie swoich lekarzy, myślę że powiedzą wam to samo.
2315 tak tylko tak jak napisała Mili to nie jest takie proste, a pozatym czy ja wiem czy opłaca się oopychac tymi tabletami tylko po to żeby okres przesunąć...tabletki mogą być dobre przez ten czas co się je bierze a jak się przestanie to organizm całkiem może zwariować...
a zreszta już się powoli przyzwyczajam 2 sylwester z rządu..., 3 wesela w tym roku..., wieczorek w 3gim...stracona jedna wycieczka przez ogromny ból...ah nawet nie chce mi się przypominać co jeszcze..., ale taka nasza natura dziewczynki jakoś damy przecież rade:)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
aguśka pisze:2324 czemu na wszystkie wieksze imprezy lub wazne wydarzenia musze mieć okres??? meczące juz to jest.....normalnie załamka...
Heh a ja w tym roku po prostu aż się z dziwiłam bo wyjątkowo na tego Sylwestra nie miałam:D:D 2311
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
2310 - ja się też zdziwiłam, bo mam podobnie jak Wy, dziewczęta, a tu na sylwestra spokój za to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że dostanę na studniówkę... :/ już się cieszę z tego powodu ;p
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
2308 to była noc...spać mi się chce...a myśl że jutro trzeba do szkoły to mnie poprostu rozbraja....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
2306
trzy godziny snu to stanowczo za mało... impreza bardzo udana :):) za to Nowy Rok nie bardzo bo jak tu ma byc ok skoro nic mi sie nie chce i wszyscy mnie drażnią, ehhh...
2299 ja tam wcale nie czekam końca zabawy:) mi sie to nawet podoba:)
a teraz siedze w tej zapyziałej szkołe na lekcji upowszechniania i jak zwykle takie są nudy że mnie juz ponosi...
"Hera moja miłość"
2298 Offik ja też to wiem od lekarza. Hormony to duża ingerencja w organizm i wcale na dłuższą metę pożytku nie przynosi. Ja brałam tabletki przez wiele lat, zaczęłam od celów leczniczych i przez cały czas GŁÓWNIE z powodów zdrowotnych brałam.