Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
7582 - ale poje**** zabawa, że aż mi sie smiać chce przecież tu wyjdzie z xxxxxxxxxxxxxxxxxx stron z tego tematu... Paweł nie szkoda Ci bazy?
P.S.
Kończe strone
Blaster pisze:7581 - Makao: Jak nie chcesz to się nie baw!
7580 - patrze na to od strony technicznej... Bo jeżeli dojdziecie do 0 to napiszecie tyle postów ile było do czasu kiedy PLAGIATT założył ten temat... A zabawa spoko, tylko nie wiem jaki to ma sens, ale dobra... Zajrze tu za troche, jak będzie gdzieś ze 100 podstron
7577 - grz3siek nie drwij sobie ze mnie ;P .. ash tak goopi to ja nie jestem =] .. chociaz niektórzy widac, że mają coś ze spostrzegawczoscią .. nic tylko pogratulować ..