Interesujesz się modelarstwem, a może zbierasz znaczki ;-) Tutaj możesz porozmawiać z innymi o swoich zainteresowaniach, tych mniej i bardziej orginalnych. Zaszokuj nas swoimi pomysłami!
a ja wam powiem ze RPG jest super chętnie wziełabym udział w jakiejś sesji, ale cóż moi znajomi sa lewi i nie interesują sie takim czymś, więc musze sie zadowolic cRPG. No i półelfy wymiatają Elfy zbyt piekne, ludzie zbyt słabi. Połączenie jest poprostu hmm super No i do tego łuk i kilka czarów mistycznych... no i Mistyczny Łucznik rox
I niech szczęście będzie szczęściem, które zawsze będzie trwać
Mam nadzieje że to się niedługo zmieni głównie dzęki mnie
Ale do rzeczy: gram w erpegi parę lat (wojenny młotek rulez) lecz ostatnio mamy zastój, nie grałem pół roku!! Kiedyś też kochałem elfami grać a teraz lludkami są tacy nieprzewidywalni.
cRPG?? wporzo grałem w parę tytułów wymiata baldur (jedynka w drugą nie grałem) gothic tez zajebista mógłbym tak długo wymieniać
Zgadza się. Młotek wymiata. Zresztą Zew Ctulu tez jest spoko. Chociaz ostatnio coś nie gram, jakos tak nie można sie umówic na sesyjkę. Wszyscy są zajęci
Druga edycja Warhammer Fantasy Role Play ujrzała światło dzienne mam nadzieje, że obudzi i pobudzi to fanów (np. mnie) tego erpega. Składamy się z kolesiami na podstawkę. Podobno zajebista.
Gram od 8 lat, jeśli mnie pamięć nie myli. Zaczynałem od DnD, stopniowo przechodziłem na Warhammera, Kryształy Czasu, Zew Cthulhu, Śródziemie, Świat Mroku (który do dziś jest moim ulubionym settingiem), Star Wars RPG i parę systemików autorskich. Świetna forma spędzania czasu ze znajomymi, pobudzająca wyobraźnię i trzeźwe myślenie. Poza tym doskonała rozrywka .
Body loves body, body loves cruelly, your strongest desire is body, your strongest desire is body...
Miło jest przeczytać opinię osoby której pierwszy kontakt z RPG nie polegał na graniu w Diablo na kompie, otrzymanym w prezencie gwiazdkowym czy komunijnym.
A niemiło jest mi napisać, że erpegowo jestem martwy od ponad dwóch lat i nic nie zapowiada zmiany.