Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
a ja właśnie wróciłam z gór piękną trasę sobie przeszłyśmy, aczkolwiek był to dość spory wyczyn jak na obecne warunki pogodowe + nasze kondycjne ale jestem zadowolonaaaa
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
2374 taka akcja dziś u mnie na osiedlu, paliło się mieszkanie sąsiadów, pełno straży itp a ja spokojnie siedziałam w drugim pokoju i nic nie słyszałam ;p
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
miałam podobna sytuacje jak Linka tylko ze paliło sie gospodarstwo obok naszego domu a my nadzwyczajniej w świecie sie wygłupiamy aż telefon od kobiety z drugiego końca wsi z pytaniem: "gdzie sie pali? podobno gdzieś blisko was..." oczywiście nic nie wiedzieliśmy a wystarczyło przez okno spojrzeć ale to wtedy całe mnóstwo pożarów było - podpalacz.
2664 mam problem... nie wiem co kupić Kubie na Walentynki... a Wy jakie macie pomysły??co Wy kupujecie ?? wogóle nie mam pomysłu...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
2662 ehh jak ja bym chciała czasem mieć taki problem co kupić ukochanemu na Walentynki:P ale niestety nie mam ukochanego:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery