Coma
-
- Szalony pismak
Coma
Przepraszam, ale musialem zlozyc ten temat! Temu zespołowi naleza się laury i nobel za całokształ! Z moich obserwacji jest tu dużo osób z Łodzi, a ten zespół jest wlasnie z Łodzi, wiec moze znacie? Wczoraj bylem na koncercie w Warszawie w Stodole i musze powiedziec ze odczulem pełną extase
Dawno tak dobrze sie nie bawilem, wypas! Polecam, zeby kazdy posluchal sobie głębi tekstów tego wyczesanego zespołu! Pissss

Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
-
- Prawie autorytet
-
- Młody rozbrykany
Re: Coma
Nigdy specjalnie za Comą nie przepadałam. Teraz tymbardziej, kiedy stali się ekhm jak dla mnie zbyt popularni. Teksty rzeczywiście mają niezłe. Natomiast barwa głosu Roguca kompletnie mi nie odpowiada. Taka muzyka to dla mnie ideał dla biednych, skrzywdzonych nastolatek 

"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno
-
- mroczny karol
-
- Szalony pismak
Ja bym powiedzial ze do pogo to tez "Skaczemy" z reszta juz ruszalem w pogo przy tym
Faktycznie, jednym sie podoba innym nie, z tego co pamietam to o gustach sie nie rozmawia, a moze jednak... no nie wazne, w kazdym badz razie uwazam ze nie sa jeszcze aż tak popularni zeby ich za to gnębić!

Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
-
- Młody aktywny
czesto slucham COMY.
swietnie graja.
swietnie graja.
"Zwykło się mowić, że miłość jest ślepa. (...) W Gruncie rzeczy nic na tej ziemi nie jest tak jasno widzące jak miłość. Jeśli zaś coś jest ślepe, to nie miłość, tylko przywiązanie.."
Anthony de Mello
kocham Cie,Skarbie. <3
Anthony de Mello
kocham Cie,Skarbie. <3
-
- Prawie autorytet
mam cały nowy album i najbardziej wpadło i w ucho "Daleka droga do domu" i "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków"... poprzednie albumy tez super
pamiętam jeszcze "spadam" albo "Leszek Żukowski" czy "100 tysięcy jednakowych miast" i "Zbyszek" - teraz nie są już tak popularni i dobrze:) nie muszą robić z siebie widowiska 

-
- Szalony pismak
bardzo mi się podobają ich kawałki:) kiedyś słuchałam częściej, teraz też czasem. Moje ulubione to: "System", "Spadam" czy "Zaprzepaszczone siły..."
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery