Witam
mam nietypowy problem , mam gre RCT 2 , ale moge w nia grac tylko okeslony czas a potem sei wylacza i wyskakuje napis zebym kupila gre za tyle i tyle euro na tej i na tej www.
Czy istnieje jakas latka,patch,crack zebym mogla dalej grac?
Prosze o syzbka odpowiedz i pozdrawiam
Mam mały problem z grą RCT2. Niedawno ją zakupiłam i wybudowałam miasteczko. Kiedy stawiam różne atrakcje nie mogę zmienić ceny biletu na nie. Wszystkie są darmo i nie można powiększyć ceny. Da się ją zmienić tylko w przypadku sklepów z jedzeniem piciem itp. Może któś z Was wie co można z tym zrobić? Są jakies kody? :oops:
w RCT jest tak, że albo masz bezpłatny wstęp do parku i płatne atrakcje, albo masz płatny wstęp do parku i bezpłatne atrakcje... wiec już chyba wiadomo w czym problem
Mam problem z RCT 2 . Buduje jakiegos rollercoaster'a, a pozniej mam go za darmo. Nie moge wprowadzic biletow. Tylko za wstep do parku placa. Probowalem dac wejscie do parku za darmo i myslalem ze moze uda sie podwyzszyc cene. Ale nic z tego. Caly czas pisalo "darmo". Jakby ktos mogl mi podpowiedziec co mam zrobic bylbym bardzo szczesliwy.
Paweł dwa post wyżej pisze:w RCT jest tak, że albo masz bezpłatny wstęp do parku i płatne atrakcje, albo masz płatny wstęp do parku i bezpłatne atrakcje... wiec już chyba wiadomo w czym problem