Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
PLAGIATT pisze:ale teraz zajechales zarabistym textem kuwa mac heheeh dobre w kicz :] heheheh ja pierdziele ale mam polew i jestem ciekaw reakcje tej dziewczyny :]]] dobre w kicz yo maj niga )) hihihi dobre !!! pelen wypas i oryginalne )
jak sie chce to sie zrobi ..i koniec... a z tym "maj niga i men" ....to przesadzilem jak dziewczyna tez cie lubi by to zrozumiala...
chyba jestem zmeczony ...takie rzczy mi wychodzą..... hehe
ANO pisze:no myślę, że najlepiej było by przy romantycznej kolacji z jakies resturacji czy w domu, no ale jak nas niestać(gdzies o tym było ) to można np na spacerze w parku ....
to jest moje zdanie, proszę go zabardzo nie krytykować...
romantyczna kolacja ::PPPPPPPPPPPP
czlowieku plagiatt kombinuje skad wyszkrobac troche kasy na panienke a ty mu jeszcze do restauracji kazesz isc
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
ee tam łeb.... czyli ma przesrane.. zeby sie ..napic dla humoru musi 10 razy wiecej wypic.. ....lepiej mniej wypic i mniej stracic kasy a miec tez humorek.. :]
Mysle, ze jesli na serio kochasz ta dziewczyne (a nie tylko chcesz sobie pobrykac) to w sumie wszystko jedno gdzie jej to powiesz... ale proponuje poczekac conajmniej 3 m-ce od zaczecia powaznej znajomosci do takich wyznan... wiekszosc dziewczyn jesli wyznasz im milosc po 2 tygodniach znajomosci po prostu Ci nie uwierzy... i bedzie im glupio, bo nie wiadomo co powiedziec... [/b]
Ja mysle, ze niewazne jest miejsce, chociaz jakies romantyczne zakatki sprzyjaja temu i wytwarzaja nastroj . Np. smiesznie byloby to uslyszec w jakiejs oczyszczalni sciekow czy gdzies . Ale najwazniejsze wg mnie jest to, by te slowa byly wypowiadane szczerze, z uczuciem, z glebi serca. I najlepiej byc wtedy tylko we dwoje .