Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
rozumiem cento o co chodzi, chyba o to, że kształty (nawet jeszcze inaczej mozna to nazwać) sie rysują na brzuchu gdy np. kopie... a jeśli kopie to na pewno cos widać tylko nie da sie rozpoznać czy to nóżka czy rączka ale skóra sie tak hmmm naciąga na brzuchu... widać ze dzidzia sie rusza o! teraz nie wiem czy dobrze to zrozumiałam hehe
Martuśka- ja też tak zinterpretowałam Centiego
Ostatnio moja koleżanka (na maj ma termin) siedizała u mnie i złapała sie za brzuch, pokazując mi gdzie dzidziuś ma mniej więcej głowę, a gdzie nogi. Położenie dziecka można wyczuć, chociażby z tego jak kopie, ale kształtu np 5 palcow pod skórą zobaczyć się nie da hehe.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Ale świetnie ogląda sie takie zdjecia dzidzka jest wspaniała, aż trudno uwierzyć jak z dwóch komórek rodzi sie życie i za sprawą nowoczesnej techniki można to oglądać... to jest cud poczęcia i życia
JaGaki no tu bym cie nie poznała, jakos inaczej niz na poprzednich zdjeciach wyszłeś:) ale fajnie...
mamy na tym forum samych przystojniaków
no jakiś taki mało podobny do siebie jesteś...na tym 1 z piwem jeszcze bym Cię poznała,ale to drugie to już całkiem nie Ty:) ale bardzo ładne
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery