Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Mam problem bo od kilku miesięcy mam w mosznie coś dziwnego są to jakieś małe rurki w lewym dolnym rogu moszny i nie wiem co to jest Co mam zrobić to samo zniknie Pomuszcie mi martwie się
Jak cię to niepokoi, to idź do lekarza. Ale to raczej nic poważnego - może jądro ci się przewróciło i po prostu na dole masz nasieniowód, czyjak to się nazywa.
ja mam 16, jestem dziewczyną i wiem co to moszna:P
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
no chyba w 4 o ile sie nie mylę:) no ale niektórzy widocznie nie uważają na takich tematach na przyrodzie:D
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery