Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Martuśka
Prawie autorytet

Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: Martuśka »

poradzicie sobie na bank, przyznam sie bez bicia ze ja trzymać kciuków nie bede bo sama mam zaliczenie w tych godzinach i bede musiała sie pocić nad socjologią ale życzę powodzenia :)

jutro do pracy na wesele, w niedziele do Poznania już... jak ten czas mi szybko zleciał ehhh...
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Wróciliśmy do domku z działki, wczoraj było pięknie, ale w nocy zaczęło padać i rano jeszcze troszkę kropiło... więc nie było sensu dłużej siedzieć... z resztą mam tyyyyle roboty... ;)
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
aguśka
Człowiek czynu

Post autor: aguśka »

no i sie troszke rozpogodziło...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Centi66691
Człowiek czynu

Post autor: Centi66691 »

w Łodzi brzydko dawno mnie tu nie było :D
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
Martuśka
Prawie autorytet

W Poznaniu chyba bylo dziś ładnie...
po 24 h pracy spałam nie całe 4 h i do pociagu a było tyle ludzi ze maskarka, stałam całą drogę w takim ścisku ze szok i na dodatek w przedziale dla rowerów:/ nawet do wc nie było mozna dojść...
=MiLi=
Wspaniała

Przeziębiłam się :/

Poprałam ciuszki dla Myszki i dziś jak wyschną to będziemy prasować :)
Centi66691
Człowiek czynu

Post autor: Centi66691 »

Mili ja też jestem przeziębiony lub chory sam na razie nie wiem ;/ Może jakiś wirus grasuje?
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
Martuśka
Prawie autorytet

A ja nie pamietam kiedy ostatni raz chorowałam ale teraz zaczyna sie okropny czas bo jestem alergikiem a wokól pełno drzew i krzewów, które kwitną:/ będzie ciezko bez lekarstw...

a wy zdrowiejcie... chociaż ciekawe czy to nie alergia tez bo objawy moga byc różne...
Hehe lubie prasować rzeczy tylko nie mam na to albo czasu albo siły:P

piekna dziś pogoda ;)

wreszcie zobacze sie dziś z Łukaszem :P nie widziałam go ponad tydzien przez tą majówke, naukę i prace:/

dzis zdecydowałam sie wziaść drugi kierunek tylko musze zobaczyc czy jeszcze zdąże złożyc papiery itd ale wydaje mi sie ze tak:)
=MiLi=
Wspaniała

Martuśka pisze:ale teraz zaczyna sie okropny czas bo jestem alergikiem a wokól pełno drzew i krzewów, które kwitną:/ będzie ciezko bez lekarstw...
Skąd ja to znam... też jestem alergikiem i leków przeciwalergicznych w ciąży brać nie wolno... więc już od jakiegoś czasu oczy sobie wieczorami wydrapuję... ;)

Możliwe, że wirus... do lekarza się dodzwonić nie mogłam :/
aguśka
Człowiek czynu

mi z kolei zatyka nos i oddychać nie mogę... co prawda nie zrobiłam jeszcze badań, ale to tez pewnie alergiczne....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Virgin
Szalony pismak

Post autor: Virgin »

1z5
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
=MiLi=
Wspaniała

aguśka to idź do alergologa i zrób testy to będziesz wiedziała czy to alergia i na co jesteś uczulona :)
aguśka
Człowiek czynu

wiem Mili tylko jakoś wybrać się nie mogę... to chyba się nazywa brak czasu...kurcze nie powinnam oszczędzać czasu na zdrowiu...
"Hera moja miłość"
Martuśka
Prawie autorytet

Teraz testów na alergie nie mozna robić bo mozna astmy dostać, za duzo alergenów w powietrzu jest... takie testy robi sie od października do marca... przynajmniej mój lekarz tak mówił wiec raczej tak jest ;) ale jeśli pójdzie sie do lekarza to on będzie wiedział czy to alergia czy nie... mój dermatolog przepisał mi leki na alergie mimo że nie zrobił mi testów i nie wiedział na co jestem uczulona...
Mnie alergia męczyła nawet tej zimy przez to ze było wilgotno a nie mroźno i te zarodniki pleśni cały czas były :/ teraz tylko czekam aż znowu zaczne sie dusić i mieć katar a leków nie mam bo nie mam czasu odwiedzic lekarza... ale pewni jak alergia zacznie mi dokuczać to polece od razu do lekarza :P
=MiLi=
Wspaniała

Nie pamiętam jak to było z robieniem testów, bo miałam je już bardzo dawno temu robione. Mnie najbardziej na oczy pada wtedy... katar też mam, ale oczy są najgorsze :(
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

a ja sobie palce wybilam :/
Ah, ta gra w siatke ;/ ; -p
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Testy alergologiczne nie zawsze pomogą ;p dla mnie były tylko informacją, bo na odczulanie z innych względów zdrowotnych nie moę chodzić.
Mili- jak pyłki działają Ci na oczy to na pewno trawa- ja i mój brat mamy tak samo. Ja oprócz pyłków mam jeszcze uczulenie na sierść i niektóre owoce.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Martuśka
Prawie autorytet

no ja miałam tylko podstawowe testy a tych na 24 h jeszcze nie robiłami. Z tych podstawowych wyszło ze mam alergie na zarodniki pleśni ( I i II), na pierze i na pyłki zbóż ale histamina wykazała ze na cos jeszcze i to w bardzo duzym stopniu... mam katar zawsze i strasznie duszący kaszel... moja kuzynka ma alergie na prawie wszystko co tylko mozliwe i robi te odczulanie całe... prawie nic nie moze jeszcze albo ewentualnie w niektóre dni moze coś przegryźć...

Filozofia zdana :) jeszcze napisze prace i jeden egzamin z głowy :)
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Martuśka pisze:no ja miałam tylko podstawowe testy a tych na 24 h jeszcze nie robiłami
o takich na 24h nie słyszałam. Miałam za to robione takie, że przez tydzień nosiłam plastry na plecach i nie mogłam się w tym miejscu myć hehe, to były testy na środki chemiczne, ale z nich prawie nic nie wyszło.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Martuśka
Prawie autorytet

No ja wiem ze są na 24 h a ze na cały tydzień to o takich nie słyszałam nawet :P

spacer sie udał;p zmęczona jestem ale warto było:)
ODPOWIEDZ