Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
To bardziej moskitiera niż baldachim baldachimy są złe, bo zabierają dziecku dostęp powietrza - z moskitierą nie ma tego problemu i osłania od owadów a Niunia urodzi się w czas niestety bardzo owadowy...
Ja wczoraj byłem w Strykowie na rowerach i w ogóle i tak mnie coś pochlało że tragedia... Zima była słaba więc to nie wyginęło i jest tego już pełno ;/
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
Piękne łóżko zawsze mi sie podobały baldachimy i te wszystkie ozdoby przy łóżeczkach ogólnie lubię chadzać sobie po sklepach dla małych bobasów i oglądać te wszystkie "wielkie" ubranka i wózki i łóżka
a co do komarów... są okropne... nie wiedziałam ze w mieście jest ich więcej niż na wsi... w Poznaniu tak mnie pocięły ze szok a u mnie na wsi jeszcze komara nie widziałam... i najgorsze jest to ze ślady są po nich bardzo długo... muszę posmarować je maścią chyba...
no brzuszek już ogromny no to już niedługo ten wielki dzień:) też trzymam kciuki, żeby wszystko będzie dobrze:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Nie boje się, nie ma czego ból przecież do wytrzymania - nie ja pierwsza i nie ostatnia będę rodziła Nie mogę się już doczekać
Szczerze mówiąc powrót do dawnej figury nie jest dla mnie tak ważny - zmieniły mi się całkowicie priorytety - nie martwię się tym, że coś do czegoś nie pasuje czy że mam więcej ciała niż zwykle... najważniejsze, żeby Dzidzia była zdrowa
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Żeby poszedł poród szybko i bez komplikacji a Córcia żeby była zdrowa - to najważniejsze:) figurą nie ma sie co martwić;p chociaż ważne żeby sie za bardzo nie zapuścić i nie wyglądać przez kolejne lata jakby było sie cały czas w zaawansowanej ciąży (znam taki przypadek osobiście)...
Ale Mili to ładna Mamuśka i urodzi piękną Córcię:)
chciałabym już zobaczyć zdjęcia Nelci na naszym świecie... oby dotrzymała słowa i urodziła sie 13 czerwca:P