Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
a ja właśnie zrobiłam ciasteczka... przepis banalny, a jaka rozkosz dla podniebienia
a te alegrie to dziwna rzecz mój brat tak samo co jakiś czas musiał jeżdzić na odczulania np. na mąke pszenną ( nawet zwykłej bułki nie mógł jeść..) na jaja itp... odczulanie jest dość drogie i w dodatkun często nie zbyt skuteczne...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
przepis banalny 0,5 godz roboty( to zwykłe kruche ciacha) jak ktos chce to niech pisze na priv... bo chyba nie będę zaśmiecać forum...
łapie doła....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
no to lipa, ktoś mi przejechał mojego kochanego kotka...kur** jaka jestem zła... normalnie bez kija nie podchodź!!! ahh szkoda gadać...
"Hera moja miłość"
a ja miałam bierzmowanie i od dziś jestem Justyna Weronika Agnieszka:D
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Czarownica333 ja juz jutro dolaczam do ciebie, jako tych szczesliwych, kotrzy zakonczyli matury
moim zdaniem matma nie byla trudna, co prawda nie zrobilam 3 zadan (na jedno zabraklo mi czasu, a dwa pozostale byly z kosmosu ;p ale pozostalych 9 zadan odpowiedzi zgadzaja mi sie z kluczem ), ale jestem zadowolona, choc faktycznie inni mowia ze trudne ja mam inne zdanie - i tak na wiele nie licze ;p
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
fatum??? dziś zdechł mi pies... jak wszystko na raz to na raz...
"Hera moja miłość"