Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
jutro ostatnie zaliczenie w tym tygodniu oby szczęsliwie zakończyć ten tydzień... a w sobote do domku:P w piątek jeszcze musze zostać w poznaniu bo mam prace do zrobienia w TPD :/
przykro mi aguśka... to na prawdę straszne...
mam nadzieje ze mój chomiczek żyje...
Mam juz nawet jeden egzamin z głowy, drugi mam pod koniec maja a tak to mam juz chyba 5 przedmiotów zaliczonych... dzis było kolejne zaliczenie ale szybko poszło:) a teraz mam wolne przez kolejne 10 dni i skorzystam z tego czasu - jade pod domku
Z tymi zaliczeniami to chyba zależy od tego jak przedmiot sie kończy no i od wykładowcy... ważne ze w sesji tylko egzaminy są
No a w matmie rozszerzonej był błąd;p tylko u nas w szkolnictwie moze sie to zdarzyć
Mili a mocno? mam nadzieje ze nic sie nie stało ani Tobie ani Małej...
moja koleżanka ma blizne na nodze bo gdy jej mama była z nia w ciaży to oparzyła sie gorącym mlekiem ( na nodze właśnie) i jej mamie zniknął ślad a ona ma go na dzis w tym samym miejscy co jej mama...
po prostu dla mnie to dziwne bo wydawałoby sie ze to niemożliwe a jednka... ciekawe jak to sie dzieje...
Nie, nie mocno, mam ślad tylko.
Martuśka ja tam nie wierzę w takie rzeczy, tak jak niby nie powinno się nosić łańcuszków bo dziecko się owinie pępowiną moja Mama nosiła i ani ja ani siostra się pępowiną nie owinęłyśmy, Moja Babcia nie nosiła a siostra mojej Mamy była owinięta, moja Chrzestna też nie nosiła i Jej córka też była owinięta...
To dobrze Mili, że się nic poważnego nie stało poważnie takie przesądy funkcjonują? pierwsze słyszę o tej pępowinie... ale to mi się jakieś naciągane wydaje...
a ja dziś miałam mega dobry pierwszy dzień wakacji kupiłam sobie wiersze Jasnorzewskiej, przypomniałam sobie do czego służy rower i znalazłam trzy czterolistne koniczynki do tego podpisałam umowę o pracę i miałam dwa razy dłużej zajęcia z moimi dzieciakami bosssssko
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
Naprawdę i to cała masa... a najgorsze, że Ludzie w to wierzą i ciągle mnie pouczają "nie patrz przez dziurkę od klucza bo dziecko będzie miało zeza", "Nie noś łańcuszka, bo dziecko się owinie pępowiną" i cała masa innych głupota jak cholera nie mająca potwierdzenia w żadnych badaniach naukowych...
Zamówiłam i wreszcie zapłaciłam za aparat Teraz z niecierpliwością czekam na przesyłkę
Przyszła dziś przesyłka z bielizną, która dostałam od chłopaka na rocznicę- wypasiona
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
ja kiedś też musiałam 2 razy się logować zaznaczyłam "loguj przy kazdej wizycie", czy "zapamietaj mnie" ( już nie wiem jak to leciało, za drugim razem jak się logujesz to jak takie okno) ale nie wiem czy to pomogło czy samo przeszło mojemu komputerowi:) teraz już jest ok.
a ja dziś mam 18-stke u koleżanki wypasiony obrazek jej kupiłam
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"