Wazuuuuuuup!
-
- Człowiek czynu
Re: Wazuuuuuuup!
właśnie siedze na lekcji upowszechniania taka nuda, że głowa mała, chyba zaraz usnę...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Prawie autorytet
na zaocznych to zawsze tak wygląda.=MiLi= pisze:U mnie na zaocznych to norma, nieraz w ciągu jednego weekendu mieliśmy 5 egzaminy czyli po 2 dziennieMartuśka pisze:dwa egzaminy w ciągu dnia? u mnie to nie do pomyślenia...
Ja na dziennych mam też po 2 egzaminy dziennie. Najlepsze, że w tym czasie jest Euro i nie mogę sobie pozwolić na ominięcie meczu Polska- Niemcy, a na drugi dzień mam 2 egzaminy

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Prawie autorytet
Dokładnie 20 września idę na wesele
tym razem sukienkę będzie łatwiej znaleźć bo trochę lepsze pora na wesele... a w ogóle po tamtym weselu, jakieś dwa tygodniu po, w sklepach zaczęły pojawiać sie cudowne sukienki gdzie wcześniej ich nie było... ale byłam wściekła jak to zobaczyłam...
zaraz poflirtuje sobie z socjologią

zaraz poflirtuje sobie z socjologią

-
- Wspaniała
Dlatego podchodzę do tego bez emocji - dla mnie to normalkaMartuśka pisze:w sumie na zaocznych to nic dziwnego

Hehehe no takie życie

22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Człowiek czynu
Też by mi się przydało, bo w przyszły pt. zaliczenie na prawach egzaminu, ehhMartuśka pisze: zaraz poflirtuje sobie z socjologią
Dzisiaj jednak miałem jeden egz. z marketingu i.... jetsem z siebie bardzo zadowolony

-
- Wspaniała
Moje dwie znajome właśnie rodzą 

-
- Człowiek czynu
Mili to jaki przyrost naturalny będzie
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
-
- Prawie autorytet
I co Mili wiadomo już co urodziły?
ale koszmar przeżyłam rano, nigdy sie tak źle nie czułam, już myślałam ze powiem mamie żeby pogotowie wzywała albo coś... nie ma bata, w czerwcu do lekarza idę... kobiety maja przechlapane
siadam zaraz do socjologii, mam nadzieje skończyć dziś opracowanie zagadnień i zacząć sie uczyć.
ale koszmar przeżyłam rano, nigdy sie tak źle nie czułam, już myślałam ze powiem mamie żeby pogotowie wzywała albo coś... nie ma bata, w czerwcu do lekarza idę... kobiety maja przechlapane

siadam zaraz do socjologii, mam nadzieje skończyć dziś opracowanie zagadnień i zacząć sie uczyć.
-
- Człowiek czynu
Matruśka znam ten ból lekarz chyba niewiele Ci poradzi...pewnie przepisze Ci tablety, które bedą skutkowały dopouki ich nie odstawisz,
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Wspaniała
Jedna ma Córeczkę - Zuzię lub Nataszkę
a druga będzie miała Synka - Jasia, ale skurcze Jej się zatrzymały i na razie czekają... chyba już dziś Jaś się nie zdecyduje...
Martuśka idź idź, lepiej niech Cię zbadają. Ja też ciężko przechodziłam te dni... zawsze miałam na ten czas zwolnienie od lekarza, bo mdlałam, słabłam i okrutnie bolało. Po tabletkach anty było lepiej, ale lekarz powiedział, że powinno przejść po urodzeniu dziecka (mojej Mamie tak przeszło) i na to liczę

Martuśka idź idź, lepiej niech Cię zbadają. Ja też ciężko przechodziłam te dni... zawsze miałam na ten czas zwolnienie od lekarza, bo mdlałam, słabłam i okrutnie bolało. Po tabletkach anty było lepiej, ale lekarz powiedział, że powinno przejść po urodzeniu dziecka (mojej Mamie tak przeszło) i na to liczę

-
- Człowiek czynu
jakoś straciłam zaufanie do gin. ale może rzeczywście przyczyna bólu może być powazna....czasem tak bywa, ale oby nie... to ja jeszcze se muszę pomęczyć parę lat... bo porodu narazie nie planuje 
choć to co pisze Mili to prawda ( tzn. w wielu przypadkach sie to sprawdza)

choć to co pisze Mili to prawda ( tzn. w wielu przypadkach sie to sprawdza)
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Człowiek czynu
Ojj ja nic nie rozumiem i nie skapuje bo jestem mężczyzną
co nie oznacza to że są gorsii
A też proponuje iść do specjalisyty

A też proponuje iść do specjalisyty

-
- Wspaniała
To zazwyczaj sprawa hormonów lub budowy narządu rodnego
-
- Prawie autorytet
Nigdy nie chciałam brać tabletek anty. ale ten ból staje sie nie do wytrzymania i nie mam zamiaru sie tak dłużej męczyć a ciąży tez nie planuję wiec to nie przejdzie... podobno teraz po tych tabletkach nie powinny zachodzić żaden zmiany u kobiety czyli nie powinnam przytyć i piersi nie powinny mi sie powiększyć - oby tak było...
dziś jest lepiej ale noc znowu miałam nieprzespaną:/
Zawsze podobało mi sie imię Jaś dla chłopca:)
spoko Centi gorsi nie jesteście i czasem jesteście nawet nam potrzebni
dziś jest lepiej ale noc znowu miałam nieprzespaną:/
Zawsze podobało mi sie imię Jaś dla chłopca:)
spoko Centi gorsi nie jesteście i czasem jesteście nawet nam potrzebni

-
- Prawie autorytet
Aparat przyszedł, narazie popstrykałam tylko trochę zdjęć w domu i oczywiście pieskowi
Musze przeczytać chociaż trochę instrukcji.
Byłam dziś na siłowni, żeby odrobić wf. Dałam sobie taki wycisk, że jutro nie wiem czy będę chodzić

Byłam dziś na siłowni, żeby odrobić wf. Dałam sobie taki wycisk, że jutro nie wiem czy będę chodzić

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Człowiek czynu
<jupi> wróciłam z zakupów i nawet ( co się rzadko zdarza) jestem zadowolona, i dla mamy już mam cosik 
a zaraz przyjedzie Mateuszek do mnie

a zaraz przyjedzie Mateuszek do mnie

"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Człowiek czynu
Mam pytanko z związkime że jutro jest dzień matki
macie jakieś pomysły bo ja nie mam a chciałbym zrobić coś extra
:)

-
- Prawie autorytet
Centi to w poniedziałek a nie jutro:P
a jak tak sobie myślałam o tym żeby zadzwonić czy napisać do radia i żeby oni zadzwonili do mamy i złożyli jej życzenia ode mnie (oczywiście sama też zadzwonię)... tylko wiadomo, ze mogą akurat moich życzeń nie przeczytać itd. a nie będzie mnie w domu wiec mam trochę utrudnione zadanie... myślałam też o poczcie kwiatowej ale to już za późno raczej... no i coś tam kupie jeszcze ale nie wiem jeszcze co:P
a jak tak sobie myślałam o tym żeby zadzwonić czy napisać do radia i żeby oni zadzwonili do mamy i złożyli jej życzenia ode mnie (oczywiście sama też zadzwonię)... tylko wiadomo, ze mogą akurat moich życzeń nie przeczytać itd. a nie będzie mnie w domu wiec mam trochę utrudnione zadanie... myślałam też o poczcie kwiatowej ale to już za późno raczej... no i coś tam kupie jeszcze ale nie wiem jeszcze co:P
-
- Człowiek czynu
nom tak tak to w Poniedziałek pomyliły mi się dni
wiecie szczęsliwi czasu nie liczą 

-
- Wspaniała
My chyba kupimy Mamom kolczyki albo coś z kosmetyków
na szczęście wiem co moja Mama lubi i czego potrzebuje