Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
aguśka
Człowiek czynu

Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: aguśka »

właśnie siedze na lekcji upowszechniania taka nuda, że głowa mała, chyba zaraz usnę...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

=MiLi= pisze:
Martuśka pisze:dwa egzaminy w ciągu dnia? u mnie to nie do pomyślenia...
U mnie na zaocznych to norma, nieraz w ciągu jednego weekendu mieliśmy 5 egzaminy czyli po 2 dziennie ;)
na zaocznych to zawsze tak wygląda.
Ja na dziennych mam też po 2 egzaminy dziennie. Najlepsze, że w tym czasie jest Euro i nie mogę sobie pozwolić na ominięcie meczu Polska- Niemcy, a na drugi dzień mam 2 egzaminy :D Jakoś to będzie :P
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

Dokładnie 20 września idę na wesele :P tym razem sukienkę będzie łatwiej znaleźć bo trochę lepsze pora na wesele... a w ogóle po tamtym weselu, jakieś dwa tygodniu po, w sklepach zaczęły pojawiać sie cudowne sukienki gdzie wcześniej ich nie było... ale byłam wściekła jak to zobaczyłam...

zaraz poflirtuje sobie z socjologią :P
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Martuśka pisze:w sumie na zaocznych to nic dziwnego
Dlatego podchodzę do tego bez emocji - dla mnie to normalka ;) Ten materiał, który "dziennie" robią w tydzień - zaoczni robią w 2-3 dni ;) A najlepsze, że sporo studentów dziennych jeszcze narzeka :lol: ja zdecydowałam się na zaoczne z pełną świadomością tego co takie studia ze sobą niosą i zrobiłabym to znowu :)

Hehehe no takie życie ;) Zaczyna się sezon, więc coraz więcej fajnych kiecek będzie... ale pomyśl, że dzięki temu znajdziesz wystrzałową kreację na wrześniowe wesele :D
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

Martuśka pisze: zaraz poflirtuje sobie z socjologią :P
Też by mi się przydało, bo w przyszły pt. zaliczenie na prawach egzaminu, ehh

Dzisiaj jednak miałem jeden egz. z marketingu i.... jetsem z siebie bardzo zadowolony :D Nie ma to jak chodzić na zerówki. Już jeden egz. w sesji mniej :D
=MiLi=
Wspaniała

Moje dwie znajome właśnie rodzą :D
Centi66691
Człowiek czynu

Post autor: Centi66691 »

Mili to jaki przyrost naturalny będzie
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
Martuśka
Prawie autorytet

I co Mili wiadomo już co urodziły?

ale koszmar przeżyłam rano, nigdy sie tak źle nie czułam, już myślałam ze powiem mamie żeby pogotowie wzywała albo coś... nie ma bata, w czerwcu do lekarza idę... kobiety maja przechlapane :roll:

siadam zaraz do socjologii, mam nadzieje skończyć dziś opracowanie zagadnień i zacząć sie uczyć.
aguśka
Człowiek czynu

Matruśka znam ten ból lekarz chyba niewiele Ci poradzi...pewnie przepisze Ci tablety, które bedą skutkowały dopouki ich nie odstawisz,
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
=MiLi=
Wspaniała

Jedna ma Córeczkę - Zuzię lub Nataszkę ;) a druga będzie miała Synka - Jasia, ale skurcze Jej się zatrzymały i na razie czekają... chyba już dziś Jaś się nie zdecyduje...

Martuśka idź idź, lepiej niech Cię zbadają. Ja też ciężko przechodziłam te dni... zawsze miałam na ten czas zwolnienie od lekarza, bo mdlałam, słabłam i okrutnie bolało. Po tabletkach anty było lepiej, ale lekarz powiedział, że powinno przejść po urodzeniu dziecka (mojej Mamie tak przeszło) i na to liczę :D
aguśka
Człowiek czynu

jakoś straciłam zaufanie do gin. ale może rzeczywście przyczyna bólu może być powazna....czasem tak bywa, ale oby nie... to ja jeszcze se muszę pomęczyć parę lat... bo porodu narazie nie planuje :)
choć to co pisze Mili to prawda ( tzn. w wielu przypadkach sie to sprawdza)
"Hera moja miłość"
Centi66691
Człowiek czynu

Ojj ja nic nie rozumiem i nie skapuje bo jestem mężczyzną :D co nie oznacza to że są gorsii

A też proponuje iść do specjalisyty :)
=MiLi=
Wspaniała

To zazwyczaj sprawa hormonów lub budowy narządu rodnego
Martuśka
Prawie autorytet

Nigdy nie chciałam brać tabletek anty. ale ten ból staje sie nie do wytrzymania i nie mam zamiaru sie tak dłużej męczyć a ciąży tez nie planuję wiec to nie przejdzie... podobno teraz po tych tabletkach nie powinny zachodzić żaden zmiany u kobiety czyli nie powinnam przytyć i piersi nie powinny mi sie powiększyć - oby tak było...
dziś jest lepiej ale noc znowu miałam nieprzespaną:/

Zawsze podobało mi sie imię Jaś dla chłopca:)

spoko Centi gorsi nie jesteście i czasem jesteście nawet nam potrzebni :P
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Aparat przyszedł, narazie popstrykałam tylko trochę zdjęć w domu i oczywiście pieskowi ;) Musze przeczytać chociaż trochę instrukcji.
Byłam dziś na siłowni, żeby odrobić wf. Dałam sobie taki wycisk, że jutro nie wiem czy będę chodzić ;)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
aguśka
Człowiek czynu

<jupi> wróciłam z zakupów i nawet ( co się rzadko zdarza) jestem zadowolona, i dla mamy już mam cosik :)
a zaraz przyjedzie Mateuszek do mnie :)
"Hera moja miłość"
Centi66691
Człowiek czynu

Mam pytanko z związkime że jutro jest dzień matki :D macie jakieś pomysły bo ja nie mam a chciałbym zrobić coś extra :):)
Martuśka
Prawie autorytet

Centi to w poniedziałek a nie jutro:P
a jak tak sobie myślałam o tym żeby zadzwonić czy napisać do radia i żeby oni zadzwonili do mamy i złożyli jej życzenia ode mnie (oczywiście sama też zadzwonię)... tylko wiadomo, ze mogą akurat moich życzeń nie przeczytać itd. a nie będzie mnie w domu wiec mam trochę utrudnione zadanie... myślałam też o poczcie kwiatowej ale to już za późno raczej... no i coś tam kupie jeszcze ale nie wiem jeszcze co:P
Centi66691
Człowiek czynu

nom tak tak to w Poniedziałek pomyliły mi się dni :D wiecie szczęsliwi czasu nie liczą :D
=MiLi=
Wspaniała

My chyba kupimy Mamom kolczyki albo coś z kosmetyków :) na szczęście wiem co moja Mama lubi i czego potrzebuje ;)
ODPOWIEDZ