Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Ogólnie premiera filmu była prawie 2 miesiące temu, film trochę specyficzny, trudny do określenia gatunek. Film na którym w jednym momencie "umierałam" ze strachu , a chwile później płacze
Według mnie jest to jeden z nie wielu filmów ostatnim czasu który mogę naprawdę polecić
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
nie widziałam ale wiem ze w poznaniu za darmo można go zobaczyć w kinie letnim przy jednej z galerii 5-ego lipca
jak polecacie to znaczy że chyba warto obejrzeć
Film fajny, lubię horrory, które mają w sobie klimat, natomiast co mi się nie podobało w tym filmie to zakończenie. Mianowicie podobne zakończenie było w filmie Szepty w mroku z 2004 roku także oglądając Sierociniec miałem wrażenie że coś zostało skopiowane...
"Trzeba absolutnie zmienić sztab szkoleniowy Polskiego Związku Piłki Nożnej. Nie może być tak, że nie ma tam fachowców!" - Dariusz Szpakowski