Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Oby się jak najszybciej zdecydowała... właśnie pooglądaliśmy sobie filmiki z porodów w necie, Sebek stwierdził, że na tych filmach nie wygląda to tak źle
Najgorzej wyglądający moment to chyba ewentualne nacięcie krocza
A tak poza tym to to strasznie wzruszające...
Nie, nie wolę żeby Sebek się skupił na pomaganiu mnie a nie na filmowaniu kamerę bierzemy ale do nakręcania pierwszych chwil dzidzi
Teraz działamy nad przyspieszeniem porodu..
Niekoniecznie Paweł, w takim razie po co lekarze wywoływaliby porody? Ja wolę wywołać poród naturalnymi sposobami i nieszkodliwymi a jakże przyjemnymi niż mieliby mi wywoływać kroplówkami czy innymi lekami... tym bardziej, że Pani Doktor powiedziała, że jesteśmy już gotowi do porodu i tylko skurczy potrzeba.. a jak nie będzie chciała tak bardzo wyjść to i wywoływanie nie pomoże...
miałam nadzieje, że jak wejde na forum po weekendzie to Nelcia będzie już na świecie a jednak siedzi u Mamusi w brzuszku Oby nie trzeba było sztucznie wywoływać porodu... teraz to już kwestia kilku dni, ah... fajnie:)
już niedługo coraz bliżej.... już za chwilę
czekamy czekamy
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
ja nadal wierzę, że jeszcze tej nocy Nelcia powita Mili i Bastka:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
No ja mam nadzieję
Bo jak do 3 lipca (tak mam wpisane w karcie) nie wyjdzie to musimy się położyć do szpitala.. a tego bym nie chciała - leżeć i czekać... 2lipca pójdziemy do Pani Doktor (już z urlopu wróci mam nadzieję) i weźmiemy skierowanie i zobaczymy co powie...
30.06 aguśka, Justyśka 01.07 Gosiaczek 02.07 Linka, Paweł
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
no tak, takie leżenie jest najgorsze ale wierzymy, że Nelka nie będzie Ci kazała leżeć i czekać na siebie
a jak kurs z ta panią, która miała Cie poinstruować troche przed porodem? bo o ile dobrze pamietam to miała przyjść ona zamiast szkoły rodzenia....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Powoli zaczynam się irytować... idziemy jutro do Pani Doktor, zbadamy się i weźmiemy skierowanie - jeśli się łaskawie Królewna nie zechce urodzić do 3lipca to kładziemy się do szpitala :/