Zupeeełny off... Mili sie hajtnęła a teraz jest Mamą ;)

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Zablokowany

Kiedy Nelka wyjdzie do Rodziców?

po 2 lipca
3
19%
między 28.06 a 02.07
5
31%
między 20.06 a 27.06
8
50%
do 20.06
0
Brak głosów

Liczba głosów: 16

stefan
pogromca twarożków

Re: Zupeeełny off... Mili sie hajtnęła a teraz jest Mamą ;)

Post autor: stefan »

Paweł pisze:lol... serio prosze bez takich szczegółów... :/ to nie jest forum dla mlodych mam.
Nie zrozum mnie źle Mili, ciesze sie Twoim szczęsciem, ale opisywanie takich szczegółów jak "rozwarcie na jeden palec" to lekka przesada :x
Paweł doprawdy nie rozumiem.

gdyby tył thread o BMXach i ktoś by pisał, jak dokładnie ustawić klocki hamulcowe oraz jaki smar poleca to też byś pisał, żeby 'oszczędzić szczegółów'?

może fakt że nie każdy lubi czytać o rozwarciu na jeden palec, ale nikt nie musi. ten topic nikogo nie obraża ani nie wywołuje flame'u. nie jest też zapychaczem mającym podwoić ilość postów, takim jakim są cyferki ani też nie jest bezcelowy jak wazzzuuup. jaki poziom szczegółowości jest wg Ciebie okej?
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

jak 'podziwiam' macierzyństwo, tak to mnie po prostu, brzydko mówiąc, zniesmaczyło (zresztą już nie pierwszy raz).

Są pewne granice intymności i prosze Cię stefan, nie porównuj porodu do bmx'ów...
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Offik
Prawie autorytet

Post autor: Offik »

oj... Paweł, tu nie ma nic co mogło by zniesmaczyć, popieram stefana w 100%:)
stefan
pogromca twarożków

Post autor: stefan »

Paweł pisze:jak 'podziwiam' macierzyństwo, tak to mnie po prostu, brzydko mówiąc, zniesmaczyło (zresztą już nie pierwszy raz).

Są pewne granice intymności i prosze Cię stefan, nie porównuj porodu do bmx'ów...
tak Paweł ja wiem że są rzeczy przyjemniejsze i mniej przyjemne. ale:

1. są tematy o tym czy 10cm to długi członek czy nie, czy jak mam 15 lat i taką miseczkę to mam dobry biust czy za mały - dlaczego nie można napisać o rozwarciu, szczególnie wtedy gdy jest na jeden palec?
2. nie porównuję porodu do BMXa, raczej thread o porodzie do threadu o BMXach.
3. 'zniesmaczyło' to doprawdy ładny zwrot. jak można powiedzieć żeby było ładniej? :P
Centi66691
Człowiek czynu

Post autor: Centi66691 »

Paweł się zestresował !!:)
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
aguśka
Człowiek czynu

Post autor: aguśka »

stefan pisze:
1. są tematy o tym czy 10cm to długi członek czy nie, czy jak mam 15 lat i taką miseczkę to mam dobry biust czy za mały - dlaczego nie można napisać o rozwarciu, szczególnie wtedy gdy jest na jeden palec?
dokładnie.
ja osobiście wolę czytać o szczęściu Mili, niż o jakimś "dzieciaku" któru nie wie czy jego członek jest odpowiedni( a to też są właśnie sprawy intymne). Przecież posty pisane w tym temacie bezpośrednio nikogo nie obrażają, a skoro Mili dzieli się z nami takim osobistymi ( czy nawet intymnymi ) informacjami, to tylko możemy się cieszyć, że jest na tym forum jakaś tam więź między użytkownikami.
Stan w jakim jest teraz Mili jest piękny i niezwykły, więc ja ją rozumiem, że się tym cieszy i fajnie, że radością tą dzieli się własnie z nami.
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Żeby lekko rozluźnić temat, najśmieszniejsze jest to, że tyle osob obstawiało termin porodu, co niektórzy wołali nawet Nelkę żeby wychodziła, a tu się okazuję że nikt nie trafił :)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Kamilka
Młody rozbrykany

Post autor: Kamilka »

ja od początku obstawiałam, że po 2. lipca...
"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho

:*
Linka
Prawie autorytet

Ale nie dokładny dzień ;) Z resztą mówiłam o tym tylko żartobliwie, wiadomo że takie obstawianie to tylko loteria :)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Kamilka
Młody rozbrykany

Post autor: Kamilka »

ale nikt nawet nie brał pod uwagę, że Nelka może się urodzić po terminie :>
i nie chodzi mi tu w ogóle o konkurs ;)
"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho

:*
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

ciąża i poród to jedyny cud na tej ziemi to dlaczego by o tym nie pisać? To niesamowite uczucie czytać o tym co dzieje sie z Mili podczas tych miesięcy, dla mnie to piękne chwile i cieszy mnie fakt, ze Mili dzieli sie z nami tym wszystkim:)
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co jest "niesmacznego" w zwrocie "rozwarcie na jeden palec" (swoją drogą miało być na jeden cm ;] ) Przecież nie piszę tu o żadnych szczegółach - to takie samo stwierdzenie jak "obniżenie brzucha" czy "skurcze przepowiadające" ;)
Ale Paweł, nikt nie zmusza Cię do tego żebyś to czytał - masz wolny wybór ;) ja nie narzekam, że to niesmaczne pisać o wielkości członków, piersi, nocnych polucjach czy innej masturbacji ;)

Ja w życiu nie przypuszczałam, że będę chodziła w ciąży tak długo - jeszcze po terminie :roll:

Właśnie się dziś dowiedziałam, że czystość wód może się zmienić w każdej chwili - wystarczy, że Dzidzia zrobi smółkę (tzn pierwszą kupkę, którą powinna zrobić po urodzeniu) i już zrobi się problem i trzeba będzie szybko reagować... ale liczę, że nie będzie takiej potrzeby ;) trzymajcie kciuki, żeby się szybko zdecydowała i raz dwa wyszła - bezproblemowo ;)

Dziękuję, że jesteście ze mną i cieszycie się moim szczęściem i chcecie czytać o moich przeżyciach :*
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Offik
Prawie autorytet

Post autor: Offik »

Właśnie dostałem od Milenki smsa:

pozwolicie że zacytuje:
06.07.2008 o 17:40 przyszla na swiat nasza cudna Corcia :) 3370 i 53cm. Jest najpiekniejsza na swiecie!
Czekamy w takim razie na powrót mamy z córką do domu, a Sebastian... szykuj się na pępkowe:P
aguśka
Człowiek czynu

no nareszcie :)
oczywiście gratulujemy szczęśliwym rodzicom :)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Linka
Prawie autorytet

No, to gratulacje :)
GoSiAcZeK
Szalony pismak

Post autor: GoSiAcZeK »

super, ogromne gratulacje ;)
13.02.2005 r.

A. ;**
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

jak cudownie:) gratuluje :*
Wreszcie sie doczekaliśmy :)
Nelka jest śliczna - w rodziców poszła:P
Centi66691
Człowiek czynu

Post autor: Centi66691 »

Tak ja również dostałem sms'a i potwierdzam to co mówi Offik :D

Pępkowe :D
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
Justyśka
Szalony pismak

Post autor: Justyśka »

Ja również serdecznie gratuluję...na pewno jest prześliczna... cudownie, że w końcu wyszła do Mili, Bastka i oczywiście do nas- bardzo zniecierpliwionych;)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
aguśka
Człowiek czynu

czekamy na pierwsze zdjęcia maleńkiej :)
"Hera moja miłość"
Zablokowany