Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Ja miałam już chłopaka, ale mnie nigdy nie pocałował. Choś to było dawno i tak uważam, że to przez jego ciapowatość, bo raz mu za coś dziękowałam i tylko go przytuliłam, a on tak się wystraszył, że myślałam, że zaraz mi tu zemdleje...
twarzą w twarz, prosto z mostu, leciec na czuja, spontan najlepszy, zrobić to tak żeby w razie w wyszło że to tak z rozpędu albo dla jaj gdyby się ten ktoś oburzył. będzie joł;)
buziaczki:P;*;*
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
Mmm widzę, że temacik odkopany:) hmm ciekawe określenie "pakować jęzor" zależy jak kto woli:) Może czasem pierwszy raz jest porównywalny właśnie z tym określeniem, mój raczej nie był zbyt perfekcyjny:D ale w tej chwili wolę opcję, którą podała anuś;P
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
zawsze uwielbiałam małe pocałunki bez jezyczka.. nie dlatego że to jakieś pakowanie języka do buzi czy dlatego, ze to nie higieniczne ale te drobne pocałunki są takie miłe czasem oczywiście chłopak chciałby chyba dotknąć jezykiem migdałków ale wystarczy poprosić by tego nie robił i tyle... a smuranie języczkiem jezyka pratnera ( i na odwrót) jest cudowne jeśli umie sie to robić:)
Pierwszy raz jest zawsze najgorszy. Jednak jeśli czujesz, że macie się ku sobie to nie czekaj. Chłopak także pewnie myśli o tym w ten sposób co ty. Poza tym, nie sądzę, żeby płakał z powodu pocałunku.
Nie ważne jest jak się całujesz. Istotne jest z kim to robisz tzn. czy jest to ci bliska osoba czy ktoś zupełnie obcy. Bowiem gdy całujesz się z kimś, kto jest dla ciebie ważny wówczas pocałunek jest piękny i niezapomniany.