Czy ona czuje do mnie coś więcej?
-
- Młody aktywny
Czy ona czuje do mnie coś więcej?
Czesc! Jakieś 2 miesiące temu podeszła do mnie dziewczyna z którą kiedyś dawniej chciałem chodzić ale ona bujała sie w kimś innym. Tym razem zaczęła do mnie codziennie pisać na GG, SMS-y itd. umawiać sie na spacery i wogóle. Ostatnio zaproponowałem jej wyjazd do kina, no i sie zgodziła bez wahania. Myślicie że ona może do mnie czuć coś więcej?
-
- Młody aktywny
Re: Czy ona czuje do mnie coś więcej?
myśle, że jej sie spodobales.. wiem po sobie ze dziewczyny zazwyczaj pierwsze nie zagadują... uwazam ze powinienes rozwinąć sytuacje i umowic sie z nia jeszcze raz. I ty częściej zagaduj pierwszy, wtedy ona zobaczy ze tobie tez zalezy.
Powodzenia, nie zmarnuj tego
Powodzenia, nie zmarnuj tego
nie szukaj miłości, ona sama cie znajdzie.....
-
- Młody aktywny
a ja wiem po sobie że dziewczyny często zagadują same ^^
-
- Szalony pismak
zgadzam się;P chyba jesteśmy odważniejsze.. jakbym miała czekać aż facet do mnie zagada to chyba bym się zdążyła "odkochać":P
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
-
- Młody aktywny
zakochałam sie w chłopaku i on mnie olał i po jakimś czasie chciał sie zemną zaprzyjażnić i zaczeliśmy z sobą chodzić i teraz on mnie zdradził co zrobić
becia
-
- Prawie autorytet
rzucić go i tyle, prosta sprawa... po co być z kimś kto nas nie docenia i tak traktuje? czasem trzeba otworzyć oczy...
-
- Młody aktywny
Heh. Co do sprawy założyciela tematu to uważam tak jak inni że warto dać dziewczynie szansę. Ale dobrze się zastanów czy ty odwzajemniasz to uczucie, bo czasem lepiej być szczerym i zranić, niż kłamać a później jeszcze mocniej dokopać
Natomiast becia18 współczuję bo trafiłaś na gnidę a nie faceta. Nie doradzę Ci co masz zrobić, bo nie jestem Tobą i nie umiem się wczuć w sytuację. Raczej serce Ci podpowie
Natomiast becia18 współczuję bo trafiłaś na gnidę a nie faceta. Nie doradzę Ci co masz zrobić, bo nie jestem Tobą i nie umiem się wczuć w sytuację. Raczej serce Ci podpowie