Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
597
to chyba nic poważnego co Gosia?
Eeee mój Sylwester to taki dziwny, nie znałam ludzi, jedzenia mało a kasy dużo trzeba było zapłacić... zabawa taka sobie... Może gdybym wypiła to bym mówiła inaczej:P
588 jakis taki chyba sezon na chorobę jest.... Mateuszek też ma katar, mnie już 2 tydzień męczy...
A Sylwester spędziłam w domu, nie wyobrażałam sobie żeby pójść na jakąkolwiek imprezę dzień po pogrzebie Dziadka. Jeszcze nie wiem co ze studniówką zrobić w tej sytuacji....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
tańczenia to wogóle nie brałam pod uwagę, zastanawiam się czy wogóle powinna iść...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"