Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
GoSiAcZeK
Szalony pismak

Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: GoSiAcZeK »

u mnie próbne zdane, nawet lepiej niż się spodziewałam i też poszłam na żywioł ;) co nie zmienia faktu, że trzeba będzie jeszcze się pouczyć ;)

u nas będziemy już po feriach, więc będziemy mieć nie tylko tydzień na wspomnienia ;p i też nie mamy czegoś takiego jak śniadanie studniówkowe, w ogóle pierwsze słyszę ;)
13.02.2005 r.

A. ;**
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

No my nie wynajmowaliśmy sali bo nasza szkolna świetnie sie do tego nadawała i nadal nadaje:)
A nie zabieracie tego jedzenia które zostanie? w końcu zapłaciliście za to...
GoSiAcZeK
Szalony pismak

Post autor: GoSiAcZeK »

wszystko mamy z cateringu, więc oni sprzątają po sobie łącznie z jedzeniem które zostanie, chociaż myślę, że gdybyśmy chcieli moglibyśmy zabrać to co zostało ;)

a poza tym tak zamówiliśmy catering, żeby zostało jak najmniej, jeśli w ogóle, bo stwierdziliśmy, że studniówka to nie miejsce na objadanie się, ale na zabawę i nie potrzebujemy wiele jedzenia ;)
13.02.2005 r.

A. ;**
Martuśka
Prawie autorytet

Ale jestem zła... te zmiany pkp mnie dobiły... zawsze w czwartki o 16 mogłam spokojnie jechać do domu, przesiadki były idealne... a teraz pociąg, na który sie przesiadam wyjeżdża 3 minuty wcześniej i nie ma szans, żeby czekał na mój... z reszto na prawdę zostały mi 3 pociągi z byle jakim dojazdem i czekaniem godzinami na stacji, na dodatek jeden jest juz o 6.55 z poznania... a miałam na prawdę idealne połączenia... wycofali mi pociagi i o... do poznania dojazd też nie lepszy:/
Justyśka
Szalony pismak

Post autor: Justyśka »

z tymi pociągami to oni już kombinują jak mogą, kiedyś było 3 razy tyle pociągów co teraz. Ja nie wiem, czy oni myślą, że wszyscy mają auta i tyle kasy czy jak :zdziwko: nie wiem też pod kogo oni ustawiają te przesiadki
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Martuśka
Prawie autorytet

Szkoda gadać o tej kolei... A w wakacje lecę do Holandii na całe wakacje, od razu po sesji:) bilet lotniczy jest o wiele tańszy niż u przewoźnika:) Mam zamiar popracować, brat mówi, że jak dobrze pójdzie to 3 tys. euro powinnam sobie zaoszczędzić:) Dla mnie to ogromna kasa:P już bym chciała tam lecieć:)
aguśka
Człowiek czynu

Post autor: aguśka »

Cyferki zamknięte....
co do studniówki, bawić się nie będę na pewno, poprostu bym nie potrafiła, z drugiej strony czy jest sens iść i przesiedzieć całą imprezę... no ale raczej pójdę, choćby z tego powodu że to też jest studniówka mojego chłopaka i na pewno On chciałby tam być, wiem że zrozumie mnie gdybbym Mu powiedziała że nie idę, ale rzeczywiście raz w życiu ma się swoją studniówkę...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Offik
Prawie autorytet

Post autor: Offik »

aguśka: jeśli masz iść i siedzieć całą imprezę, to według mnie lepiej żebyś nie szła, również dlatego że to studniówka Twojego chłopaka. Czy wyobrażasz sobie że on się będzie bawił jak będzie widział/wiedział że ty siedzisz i się smucisz? I co? oboje macie siedzieć i się smucić?

Rozumiem że jest Ci ciężko, znam to uczucie jak odchodzi ktoś bardzo bliski, ale wiem również że świat idzie do przodu, a osoba która odeszła nie była jedyną w Twoim życiu. W związku z tym szacunek należny tej osobie, trzeba oddać, ale starać się żyć dalej NORMALNIE.

Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem powyższymi słowami.
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

wg mnie powinnas isc... studniowka jest raz w zyciu.. nikt ci nie kaze skakac, szalec, wyglupiac sie na maxa, ale posiedziec ze znajomymi, pogadac zawsze mozna.. mysle ze jak idziesz z chlopakiem to jakies wolne tance tez ci nie zaszkodza ;) ;*
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Tu nie chodzi o "szkodzenie" tu chodzi o ochotę albo raczej brak ochoty na jakąkolwiek zabawę...
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Martuśka
Prawie autorytet

jutro powrót na uczelnie, ale mam lenia... i znowu trzeba bedzie rano wstawać;/
aguśka
Człowiek czynu

ja wiem, że Offik ma racje tylko cały mój problem polega na tym, że nie wiem czy ja dam rade i czy wogóle tego chce tak jak pisze Mili.... zobaczymy jak to będzie mam jeszcze 3 tyg. wszystko wyjdzie w praniu...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Dziś do pracy... po ponad roku przerwy :(
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
aguśka
Człowiek czynu

A Nelcia z kim została?

jutro wtorek, jak ten czas leci....
"Hera moja miłość"
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Pierwszy dzień szkoły po takim długim wolnym. Nadciąga strach przed sesją ;)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

sesja sesja....
bleah...

jutro mam egzamin z metod analizy decyzji ;p
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Martuśka
Prawie autorytet

Anuś ten przedmiot brzmi ciekawie:) no chyba ze to tylko nazwa:P

kolejne zaliczenia z głowy:D jeszcze tylko kilka dni na uczelni a potem dopiero 23-ego egzamin:) kusi mnie żeby opuścić sobie ostatni dzień zajęć ale mam zalke z angola i boje sie że będą kłopoty... chociaż mam wszystko zaliczone itd ale jednak strach jest:P
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

sesja? jaka sesja :D
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Virgin
Szalony pismak

Post autor: Virgin »

jutro kolokwium z przedsiebiorstw i zaczynamy maratonik zaliczen :D
bedzie wesolo ;>
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Ja mam dopiero 1 przedmiot zaliczony na 5. Masakra zaczyna się od tego piątku i potrwa do pierwszych dni lutego :P
Pawle, nie denerwuj biednych studentów ;)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
ODPOWIEDZ