Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: Paweł »

a ja nie biedny student? :P
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Ty już prawie emerytowany student ;)
Mu tu mamy jeszcze duuużo przed sobą ;)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Offik
Prawie autorytet

Post autor: Offik »

Paweł pisze:sesja? jaka sesja :D
a bo w tam w UK macie inny system:) sie ciesz!
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

No ja mam z głowy dwa egzaminy już:) kilka zaliczeń już też mam:) teraz tylko zaliczenia i nic wiecej na tych zajęciach:P
aguśka
Człowiek czynu

Post autor: aguśka »

właśnie obliczyłam że w drugim semestrze mam tylko 45 dni szkoły, a ostatnia rada będzie jeszcze wcześniej....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

Martuśka pisze:Anuś ten przedmiot brzmi ciekawie:) no chyba ze to tylko nazwa:P
a ciekawy :) chyba najciekawszy na jaki chodzilam na sgh ;););)

ja mam tyle zaliczen ze nie wiem jak sobie poradze... uroki dwoch kierunkow... heh... w sesji zawsze sobei zadaje pytanie : i po co mi to?;];]
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Martuśka
Prawie autorytet

Potem Anuś będziesz mogła być z siebie dumna, że masz dwa kierunki skończone:)

Dziś mam wolne:) jutro na uczelnie a potem dopiero we wtorek i juz koniec aż do 23-ego:)
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Linka pisze:Ty już prawie emerytowany student ;)
Mu tu mamy jeszcze duuużo przed sobą ;)
ze slucham? od staruchów mnie nazywaja? no dzieki ;p
Martuśka
Prawie autorytet

No i jeden telefon wystarczył żeby humor mi sie popsuł... czasem nie rozumiem chłopaków :evil:
aguśka
Człowiek czynu

jej jak to forum zamarło.... Paweł zrób coś z tym :)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Anuś
Prawie autorytet

jak mi ciezko... sesja jeszcze nie zaczela sie na dobre, a ja juz nie mam sil... i mam za soba na 100% dwa egzaminy ;) i jeszcze dwa pisalam z czego jeden raczej tez na pewno do przodu..;)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Anuś pisze:jak mi ciezko... sesja jeszcze nie zaczela sie na dobre, a ja juz nie mam sil... i mam za soba na 100% dwa egzaminy ;) i jeszcze dwa pisalam z czego jeden raczej tez na pewno do przodu..;)
u mnie podobnie, codziennie coś- najgorszy będzie następny tydzień. Też już mam dwie 5 ;)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
GoSiAcZeK
Szalony pismak

Post autor: GoSiAcZeK »

a ja się pochorowałam, a do tego musiałabym w końcu zabrać się za .moją pracę maturalną... oj żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...
13.02.2005 r.

A. ;**
Anuś
Prawie autorytet

jaka prace maturalna? w sensie ze z polskiego? daj spokoj ;p masz jeszcze duzo czasu ;D ja pisalam w polowie kwietnia i bylo ok ;p ;p ;p

zaliczylam lektoraty na sgh!!:) (ktore w przewazajacej czesci studentow znacza tyle co zaliczylem sesje ;p;p serio.. lektoraty to pogrom i po zaliczeniu ich nikt juz nie stresuje sie egzaminami;P)
Martuśka
Prawie autorytet

To gratuluje Anuś:D zdolna z ciebie dziewczyna, nie ma co:) tylko podziwiać:) brawo! :D

Mam teraz wolne do 23 a potem sesja... przedmioty już wszystkie zaliczone:)

We wtorek okazało sie, że mimo tego, że nie waże 50kg moge oddawać krew <jupi> :mrgreen:
aguśka
Człowiek czynu

też sę rozchorowałam i to na całego... nie mogę mówić bo tak mnie gardło :? boli...
"Hera moja miłość"
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

aguśka pisze:jej jak to forum zamarło.... Paweł zrób coś z tym :)
Dziennie forum odwiedza blisko 1 000 unikalnych użytkowników, średnio o 100 - 200 więcej codziennie niż w grudniu.

Do pisania zmusić nikogo nie mogę... zachęcić? To Wy tworzycie forum i może nawet o tym nie wiecie, ale to właśnie Wy jesteście najlepszą reklamą i zachętą dla innych, nowych użytkowników forum :mrgreen:
aguśka
Człowiek czynu

wow :mrgreen: Paweł przekonałeś mnie :)
dziś juz lepiej, ale nie obeszło się bez antybiotyku....

[ Dodano: 18.01.2009, 10:40 ]
mam takie pytanie do Was:
pomyślałam żeby na studniówkę trochę się "opalić" na solakre niestety nie mam szans :/ i pomyslałam o chusteczkach samoopalających. Chciałam posmarować tylko widoczne miejsca, czyli kawałek pleców, szyja, deklod i ręcę (dlatego pomyślałam o chysteczkach, a nie np. o balsamie) chciałam się Was zapytać czy mieliście z czymś takim doczynienia i co Wy o tym sądzicie???
"Hera moja miłość"
Martuśka
Prawie autorytet

aguśka nie wiem czy te chusteczki są skuteczne... a ile jeszcze ci czasu zostało do studniówki? może weź kup jedno opakowanie (czy jak tam są pakowane) i posmaruj w mało widocznym miejscu... jeśli okażą sie do niczego do zmyjesz to peelingem i tyle i na studniówkę już tego nie kupisz.

już nie długo mój pierwszy raz :D
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Ja używam co jakiś czas chusteczek samoopalających Dax'a i u mnie się sprawdzają. Tylko trzeba umiejętnie to zrobić, żeby nie porobiły się smugi itd.

Miałam dziś pierwszy egzamin w tej sesji - zerówkę z psychologii i zdałam na 5 :D
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
ODPOWIEDZ