Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
aguśka
Człowiek czynu

Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: aguśka »

to gratulacje Mili:)
chusteczki pakowane sa pojedyńczo więc z tym nie ma problemu, a studniówka w sobotę... w sumie to nie planowałam wcześniej jakiegoś opalania na studiówkę, pomysł przyszedł dziś ot tak i właśnie ię zastanawiam...a co do smug, to właśnie słyszałam, że chusteczki są lepsze od balsamu czy sprayu, sama tego nie wiem, bo nigdy nie stosowałam takich rzeczy... Mili jeszcze pytanie do Ciebie: po użyciu tych chusteczek duża jest różnica???
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Virgin
Szalony pismak

Post autor: Virgin »

jak dla mnie roznica jest minimalna. srednio lubie takie chusteczki ;p
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Bardzo duza nie, raczej taką delikatna naturalną opaleniznę stworzysz.. chyba, ze powtórzysz po ok 2 godzinach np to będzie mocniejszy efekt :)

Dzięki za gratulacje :)
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
aguśka
Człowiek czynu

to kupię i zobaczymy, watro spróbować :)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

równe 70 stron, ponad 160 zagadnień - od jutra czas zacząć maraton z teorii wychowania :/

zazdroszczę Wam tych studniówek:P
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Ehh, studniówka- teraz przez lata nie będzie takiej okazji żeby się ubrać aż tak wytwornie ;) Bo nawet na weselu nie byłam w sukence ze studniówki (może dlatego, że ugotowałabym się w czerwcu w sukni do ziemii;))
A wspomnienia wracają za każdym razem jak się patrzy na klasowe fotki ze studniówki :)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Martuśka
Prawie autorytet

Najpierw książka na egzamin z dydaktyki a potem zagadnienia z teorii... :roll:

nareszcie ocieplenie, koniec mrozów mam nadzieje :D
aguśka
Człowiek czynu

kupiłam dziś chusteczke z Joanny i zastanawiam się czy ją wypróbować i jak... czy może odrazu przed studniówką się wysmaruje :) a tak wogóle to długo się utrzymuje po chusteczkach ta "opalenizna"??
"Hera moja miłość"
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Przed sama studniówka to chyba niebardzo, bo jak coś nie wjdzie, albo opalenizna się "rozmaże" to masz jeszcze trochę czasu na porządne wyszorowanie tego.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Martuśka
Prawie autorytet

Książka przeczytana - 200 stron w dwie godziny :) chyba mój rekord :D przerwa a potem teoria:)

aguśka, też radziłabym Ci spróbować teraz a nie przed samą studniówką...
aguśka
Człowiek czynu

zrobiłam próbę w niewidocznym miejscu i jes oki. Sisotra mnie już wysmarowała, zobaczymy jaki będzie efekt :) na próbe nie jest to zbyt wieeeelka różnica. Myślicie, że mogę powtórzyć manewr w piątek??

[ Dodano: 21.01.2009, 20:38 ]
upsss już widzę niedociągnięcia... i co teraz mogę poprawić to? czy wyjdą smugi?
"Hera moja miłość"
Martuśka
Prawie autorytet

tu chyba dobrze wypróbować metodę prób i błędów, posmaruj się a gdyby były smugi to weź piling i zetrzyj to:P
aguśka
Człowiek czynu

sytuacja opanowana ;)
"Hera moja miłość"
Martuśka
Prawie autorytet

dziś zatrucie pokarmowe a jutro egzamin:/ nie jestem w stanie sie uczyć przez tą gorączke:/ ale mam nadzieje, że tabletka zaraz zacznie działać i sie poucze...
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

jeszcze 5 egzaminow... 8 za mna ;P nie mam siiiil ;]
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Justyśka
Szalony pismak

Post autor: Justyśka »

a ja dziś zaczęłam ferie...ehh dziewczyny jak ja się cieszę, że studia dopiero przede mną , bo tylko słyszę egzaminy i egzaminy;) a swoją drogą to ciekawa jestem kiedy cyferki znów wrócą do życia, bo tęskni mi się do nich ;P
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Martuśka
Prawie autorytet

cyferki juz są otwarte od chyba dwóch dnia:D tak więc korzystaj:D
i wiesz studia są różne, Anuśka akurat ciągnie dwa kierunki to też ma dużo egzaminów... ja miałam 5, moja kumpela 8... do 8 liczba dochodzi, wiecej zdaje sie, że być nie może w czasie sesji... studia ale mają też wiele plusów:D sama sie pzrekonasz:)
Virgin
Szalony pismak

Post autor: Virgin »

ja wczoraj napisalam odstanie z 8 kolokwiow i teraz juz tylko czekaja mnie 4 egzaminy ;p
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

Justyśka pisze:a ja dziś zaczęłam ferie...ehh dziewczyny jak ja się cieszę, że studia dopiero przede mną , bo tylko słyszę egzaminy i egzaminy;) a swoją drogą to ciekawa jestem kiedy cyferki znów wrócą do życia, bo tęskni mi się do nich ;P
ale ja mam za to juz (prawie) 3 sesje z 6 na jednych studiach (licencjat..) i 5 z 10 na drugich ;P jakby nie bylo po tej sesji bedzie juz z gorki ;D A przed toba wszystko jeszcze ;];];] ;P:P:P
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Martuśka
Prawie autorytet

No to mam nadzieje, że egzamin mam zdany... właściwie trzeba mieć 14/25 punktów ze zdać a to mi sie wydaje niemożlwie po tym co tam nawypisywałam....
musze przyznac ze stacjonarni to mają fajnie:P na egzaminie tylko rozmowy słychać:P
ODPOWIEDZ