Wazuuuuuuup!
-
- Młody rozbrykany
Re: Wazuuuuuuup!
Szczęśliwe jest życie licealistki. I pomyśleć, że my się irytujemy na 2 sprawdziany tygodniowo, a jak dorzucą nam kartkówkę to krzyczymy, że to ponad nasze siły :) (choć i tak pół klasy nawet nie spojrzy na książki ;P)
Let's make all dreams come true!
-
- Szalony pismak
skąd ja to znam Jessica
tak jak u mnie, to takie kłótnie dla zasady ;p
mam jeszcze takie małe pytanie
mam prawie identyczne buty:

i mój problem polega na tym czy ubierać pończochy, czy nie... Z tego co wiem nieelegancko jest pójść na imprezę typu studniówka, z gołymi nogami i myślałam, żeby kupić cieniutkie pończochy bez tego wzmocnienia na palcach, byłyby prawie niewidoczne, tym bardziej, że sukienka jest do ziemi. Zastanawiam się tylko czy aby na pewno wypada mi iść w pończochach... czy to nie będzie jakaś modowa gafa... co o tym myślicie?

mam jeszcze takie małe pytanie

i mój problem polega na tym czy ubierać pończochy, czy nie... Z tego co wiem nieelegancko jest pójść na imprezę typu studniówka, z gołymi nogami i myślałam, żeby kupić cieniutkie pończochy bez tego wzmocnienia na palcach, byłyby prawie niewidoczne, tym bardziej, że sukienka jest do ziemi. Zastanawiam się tylko czy aby na pewno wypada mi iść w pończochach... czy to nie będzie jakaś modowa gafa... co o tym myślicie?
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Człowiek czynu
zdecydowanie w pończochach, nawet nie ma się nad czym zastanawiać 

"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Młody rozbrykany
mi osobiście nie podoba się jak ktoś ma buty z odkrytymi palcami i do tego zakłada rajstopy, pończochy czy cokolwiek innego ;p
ostatnio widziałam w sklepie takie rajstopy z odkrytymi palcami (specjalne do takich butów), może też są takie pończochy - poszukaj
ostatnio widziałam w sklepie takie rajstopy z odkrytymi palcami (specjalne do takich butów), może też są takie pończochy - poszukaj

"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho
:*
:*
-
- Wspaniała
Ja też nie lubię jak ktoś ma buty z odkrytymi palcami i zakłada pończochy lub rajstopy. Fakt, że nieelegancko jest iść na taką elegancką imprezę bez rajstop - to gafa. Również na eleganckie wyjścia powinno się założyć buty z zakrytą piętą i palcami. 
A nie możesz innych butów założyć?
W ostateczności zostaje ratowanie sytuacji tak jak napisała Kamila - rajstopy/pończochy z odkrytymi palcami.

A nie możesz innych butów założyć?
W ostateczności zostaje ratowanie sytuacji tak jak napisała Kamila - rajstopy/pończochy z odkrytymi palcami.
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Prawie autorytet
A ktoś bedzie zwracała uwagę na to czy masz rajstopy/pończochy czy nie? skoro to długa sukienka to chyba nikt nie bedzie sie schylał i przyglądał sie twoim palcom... na sali i tak będzie ciemno wystarczy kupić rajstopy/pończochy bardzo cienkie tak z 4den i tylko z szefkiem na palcach...
może i to nie elegancko czy coś ale czasem jak ktoś ma szpetne palce i ich nie zakrywa choćby rajstopami też wygląda nieelegancko (nie odnosze sie tu do twoich placów Gosia)
z reszto czasem można nadłożyć zrowie nad mode... oczywiście jeśli kupisz te rajstopy bez placów to nie ma o czym mowić;)
może i to nie elegancko czy coś ale czasem jak ktoś ma szpetne palce i ich nie zakrywa choćby rajstopami też wygląda nieelegancko (nie odnosze sie tu do twoich placów Gosia)

z reszto czasem można nadłożyć zrowie nad mode... oczywiście jeśli kupisz te rajstopy bez placów to nie ma o czym mowić;)
-
- Wspaniała
Martuśka, w ogóle nieelegancko jest zakładać na eleganckie bale czy przyjęcia, spotkania ważne itd buty z odkrytymi palcami (piętą również) 
Więc nie mówiłam tu o tym, żeby aguśka nie zakładała rajstop, bo jeśli już musi w tych butach to lepiej z tymi pończochami niż bez nich, bo wtedy juz w ogóle nieelegancko

Więc nie mówiłam tu o tym, żeby aguśka nie zakładała rajstop, bo jeśli już musi w tych butach to lepiej z tymi pończochami niż bez nich, bo wtedy juz w ogóle nieelegancko

-
- Szalony pismak
Co do butów, to pójdę w tych, bo po pierwsze kupiłam je parę dni temu, po drugie podobają mi się, a po trzecie są dosyć wygodne
i ja sama nie uważam ich za nieeleganckie, powiem nawet, że ciężko było mi znależć w sklepach buty z zabudowanym przodem, które nadawałyby się do mojej sukienki, więc kupiłam te
poszukam tych rajstop z odkrytymi palcami, chociaż z tego co się orientuję to jest je bardzo cięźko znaleźć, przynajmniej w moich okolicach
pewne jest, że nie pójdę z gołymi nogami, bo nie chciałabym poobcierać stóp i w ogóle
i chyba jeśli nie znajdę tych rajstop zostaną mi, tak jak powiedziała Martuśka bardzo cienkie pończochy 

13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Człowiek czynu
=MiLi= pisze: Więc nie mówiłam tu o tym, żeby aguśka nie zakładała rajstop, bo jeśli już musi w tych butach to lepiej z tymi pończochami niż bez nich, bo wtedy juz w ogóle nieelegancko
ten wątek nie dotyczy mnie tylko Gosi.
pozatym nie myślę, żeby na studniówkę nie pasowały takie buty, co prawda jest to bal szkolny, ale bez przesady, u mnie bardzo dużo osób miało takie buty, tym bardziej, że Gosia ma długą suknie więc i tak buty nie będą tak widoczne. A co do pończoch to zdecydowana większość ma na palcach tylko mało widoczny szew, gorzej jest z rajstopami....Więc myślę, że nie powinnaś mieć problemu jeśli chodzi o pończochy, tylko w tym przypadku właśnie do odkrytych palców proponuję kolor beżowy, wtedy zupełnie dobrze to wygląda...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Prawie autorytet
Te słowo "nieeleganckie" po prostu pasowało mi do tego co chce powiedzieć a wiem, że tobie chodziło Mili o buty:P oglądając zdjęcia ze studniówek znajomych zauważyłam, że dziewczyny miały takie buty a do tego rajstopy:) wyglądało to ładnie:)
W sumie Mili ma racje bo takie buty nie bardzo sie nadają na takie bale ale z drugiej strony to jeszcze młodzieżowa impreza, mimo, że tak ważna i na pewno Gosia nie będzie sama w takich bucikach:)
W sumie Mili ma racje bo takie buty nie bardzo sie nadają na takie bale ale z drugiej strony to jeszcze młodzieżowa impreza, mimo, że tak ważna i na pewno Gosia nie będzie sama w takich bucikach:)
-
- Wspaniała
Sorry, pomyliłam nicki 
Pewnie wiele dziewczyn będzie w takich butach. Fakt, to młodzieżowa bardziej impreza, więc się nikt nie przejmuje czy coś pasuje czy nie
Chodziło mi po prostu o to, ze skoro i tak są to buty odkryte to już samo w sobie łamie zasady, więc rajstopy czy pończochy tego za bardzo już nie zepsują
Tylko fakt - lepiej beżowe 

Pewnie wiele dziewczyn będzie w takich butach. Fakt, to młodzieżowa bardziej impreza, więc się nikt nie przejmuje czy coś pasuje czy nie

Chodziło mi po prostu o to, ze skoro i tak są to buty odkryte to już samo w sobie łamie zasady, więc rajstopy czy pończochy tego za bardzo już nie zepsują

-
- Tuningowiec
-
- Prawie autorytet
Mystery- już nie 
Ale dni na forum zawsze będziemy mieć tyle samo

Ale dni na forum zawsze będziemy mieć tyle samo

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Prawie autorytet
cwaniaki ![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Prawie autorytet
To ja do tych optymistów nie należy rocznikowo ale myślenie mam podobne:P
coś ostatnio dużo mi tu reklam wyskakuje, jak nigdy...
jakiś nawał tych reklam jest... dobrze, że da sie je spokojnie wyłaczyć i krzyżyk nie ucieka...
coś ostatnio dużo mi tu reklam wyskakuje, jak nigdy...

-
- Tuningowiec
-
- Człowiek czynu
cyferki znów zamknięte....szkoda ... 

"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Tuningowiec
-
- Wspaniała
Jeest 
Może w końcu ci "tylko cyferkowi" ruszą palce i napiszą coś w innych watkach

Może w końcu ci "tylko cyferkowi" ruszą palce i napiszą coś w innych watkach