Wazuuuuuuup!
-
- Prawie autorytet
Re: Wazuuuuuuup!
wygralam cos ;P tylko nie wiem co.. wczoraj wyjechalam z domu, a dzis mama dzwoni ze paczka z Lodzi przyszla;>;P Dzieeeeki ;D;D;D
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
upss... a ja zapomniałem wyniki umieścić... paczka przyszła szybciej niż wyniki 

Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Człowiek czynu
a w czym? wygrałas??:P bo ja nic nie wiem :O)
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
-
- Prawie autorytet
Widzisz Centi, konkurs cię ominął:P Z reszto zdaje się, że mail był rozesłany i było coś o konkursie wspomniane, na 8 lat Strefy:)
Poznałam rodzinę Michała - świetni są dlatego też święta te uznaje za całkowicie udane:)
Poznałam rodzinę Michała - świetni są dlatego też święta te uznaje za całkowicie udane:)
-
- Człowiek czynu
dawno mnie nie było.... a sporo zmian zaszło... tak w wielkim skrócie, po 4 latach związku rozstałam się z chłopakiem... (ale już nie płacze
) matura się zbliża ogromnymi krokami... i ogólnie dużo się dzieje, na nic nie mam czasu :/ a i zapomniałam o jeszcze jednym... mogę się już pochwalic, że od jakiegoś czasu legalnie jeżdżę do szkoły autkiem
( chłopaki strzeżcie się kolejna kobieta za kierownicą
)

"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Człowiek czynu
jutro do Szczecina wracam w niedziele wieczorem 

-
- Prawie autorytet
No aguśka spory staż mieliście, na pewno jest Ci ciężko ale trzymaj się i nie poddawaj:)
Mam jakieś dziwne natręctwo... jak tylko zaczynam jeżdzić palcami po stronach książek (przy czytaniu) to od razu mnie bolą zęby (coś jak reakcja na rysowanie paznokciami po tablicy, zgrzytanie metali o talerz etc.)... może i śmiesznie brzmi ale to strasznie męczące gdy muszę coś przeczytać...
hehe i taka nowość - rośnie mi pierwszy ząb mądrości:P całę szczęście nie boli nic:P
Mam jakieś dziwne natręctwo... jak tylko zaczynam jeżdzić palcami po stronach książek (przy czytaniu) to od razu mnie bolą zęby (coś jak reakcja na rysowanie paznokciami po tablicy, zgrzytanie metali o talerz etc.)... może i śmiesznie brzmi ale to strasznie męczące gdy muszę coś przeczytać...
hehe i taka nowość - rośnie mi pierwszy ząb mądrości:P całę szczęście nie boli nic:P
-
- Prawie autorytet
ooo, mi od ponad roku nie może wyjść, mam spuchnięte dziąsło i wyczuwam go palcem, jednak jeszcze się nie przebił. A to dopiero wtedy może zabolećMartuśka pisze: hehe i taka nowość - rośnie mi pierwszy ząb mądrości:P całę szczęście nie boli nic:P

There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Wspaniała
Ja po maturze zęby mądrości usunęłam wszystkie 

22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Prawie autorytet
No ja je od razu też usunę jak tylko wyrosną... nie potrzebne mi kolejne zęby do leczenia;)
Jutro powrót do domku, w poniedziałek spirometria po raz drugi... i znowu tydzień wolnego:)
Jutro powrót do domku, w poniedziałek spirometria po raz drugi... i znowu tydzień wolnego:)
-
- Człowiek czynu
jutro zakończenie roku szkolnego 

"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Wspaniała
Ja je usunęłam, bo musiałam - jedne rosły krzywo, drugie jednym końcem zatrzymały się i dalej nie rosły.Poza tym nie było już na nie miejsca i mogły mi pofałdować zęby. Ósemki podobno bardzo się psują, więc ani trochę mi ich nie żal. Usunęli mi wszystkie 4 za jednym zamachem i mam spokój 

-
- Człowiek czynu
ale na starość na 8 sie dobrze protezy osadza drogie Panie 

Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Wspaniała
Zostałam Ciocią! Moja Siostra dziś (26.04.09) urodziła o 14:40 śliczną Majeczkę, ma 50cm i wazy 2600 Maleństwo 

-
- Prawie autorytet
Widziałam już zdjęcia na nk, śliczna jest, malusia:)
A ja usłyszałam dziś cudowną nowinę ale to jeszcze nie potwierdzone. Jak bede wiedziała na 100% to powiem:) żeby sie udało:)
A ja usłyszałam dziś cudowną nowinę ale to jeszcze nie potwierdzone. Jak bede wiedziała na 100% to powiem:) żeby sie udało:)
-
- Człowiek czynu
iiiii Nagroda za najlepszego partnera niepunktowanego
)
P.S Szczecin piękne miasto

P.S Szczecin piękne miasto

-
- Człowiek czynu
Centi gratulacje
Mili straciłam poczucie czasu, czy rzeczywiście za wcześnie??
a ja załatwiłam sobie staż... idę w połowie maja... i wszystko się jakoś kręci...

Mili straciłam poczucie czasu, czy rzeczywiście za wcześnie??
a ja załatwiłam sobie staż... idę w połowie maja... i wszystko się jakoś kręci...
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Wspaniała
Za wcześnie, termin miała na 11 maja, ale wszystko jest ok 
Taka z Niej maleńka Kruszynka

Taka z Niej maleńka Kruszynka

-
- Człowiek czynu
to niewiele wcześniej, czyli straciłam poczucie czasu... najważniejsze, że jest ok
Uwielbiam takie maleńkie dzieciaczki... są takie bezbronne...

Uwielbiam takie maleńkie dzieciaczki... są takie bezbronne...

"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
- Prawie autorytet
To teraz Nelka będzie miała kuzynkę do zabawy. Oczywiście nie teraz, bo między takimi dzieciaczkami jest duża różnica, ale za jakieś 1,5 roku- dwa lata będą pewnie jak nierozłączne siostry.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.