Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
Chyba wszystkim opadła szczęka
Ale szczerze mówiąc, osoby które mają talent do śpiewania powinny występowac w programach typu "Idol", bo jak dla mnie w polskiej wersji "Mam talent" za dużo było tych co śpiewają.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
W tej wersji słabo słychać, poszukałam innej ale i tak nic to nie dało... nie podoba mi sie jej głos i to jak zaśpiewała... i faktycznie - troche za dużo tych śpiewających w "mam talent".
a morał z tego płynie taki, że nie należy oceniać książki po okładce
Cieszę się, że udało jej się pokazać swój talent światu, kobieta i tak już wygrała z tego co czytałam to wytwórnie muzyczne już jej proponują kontrakty więc pewnie coś z tego będzie.
Martuśka, ta wersja do ktorej link zamieścił Paweł jest chyba najlepszą i przynajmniej ja słyszę wszystko bez problemu.
"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho