Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
na obecną chwilę (może to ulec zmianie ) z męskich to Mikołaj albo Adaś też może byc, a dla dziewczynki Laura albo Emilia no ewentualnie Alicja.. Ala..
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Wow no to gratuluje:)
Mamy kolejnego kierowce na naszych drogach:) w takim razie szerokiej i bezpiecznej drogi, zawsze:)
Spisuje plan na zajecia:/ zaczynam od 21-ego września:/ na dodatek nie mam jeszcze mieszkania, ceny mnie przerażają i tylko czytam:"1000zł + opłaty 300zł, kaucja 1000zł, prowizja 500zł" Totalna masakra.... i tak jest wszędzie:/
SkaTe gratulacje, jakoś to szybko poszło
a co do szkoły to ja jeszcze nic kompletnie nie wiem... kiedy zaczynam co i jak... nie mam pojęcia niby ma coś się znaleźć na ich stronie, no zobaczymy najwyżej zadzwonię i się wypytam
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
Podobno ta data, te trzy dziewiątki miały przynieść jakąś katastrofę czy coś... komuś chyba sie nie sprawdziło:P
A my już plany mamy - w poniedziałek ruszamy do Białogóry:) Na jakieś 4 dni:) Tylko my, morze i cisza:) Oby pogoda dopisała:) dobrze tak po sezonie jechać, w sumie wszystko wyjdzie nam jak za darmo:)
Nie daleko mamy Karwieńskie Błota - zdaje sie, że Mili tam jeździ ale pewności nie mam:)
u mnie jeszcze świeci słonko ale od jutra podobno deszcz :/ jak zwykle na weekned...
"Hera moja miłość"
Pogoda paskudnie deszczowa, ale jak dojdzie do tego troche słonka, to może pokaże się trochę grzybów. Tak mi się marzy ostatnio sos grzybowo- śmietankowy
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
byłam dziś na grzybach... porażka... więcej miałam pająków we włosach niż grzybów w koszyku u nas chyba troche za sucho jeszcze w lasach...
"Hera moja miłość"