Muzycy Polscy czy zagraniczni ?
-
- Młody rozbrykany
Muzycy Polscy czy zagraniczni ?
Wolicie słuchać polskich artystów i muzyków czy może zagranicznych ? I dlaczego ?
Robek
-
- Prawie autorytet
Re: Muzycy Polscy czy zagraniczni ?
Słucham i polskich i zagranicznych... jakby nie było żyjemy w świecie gdzie rządzą media i niestety (albo stety) nie są puszczane tylko polska muzyka a od zagranicznych nie da sie uciec. Z reszto zauważyłam ze zazwyczaj lubie piosenkę obcojęzyczną dopóki nie poznam znaczenia słów albo tez własnie gdy poznam to bardziej mi sie podoba. Z polskimi utworami jest tak że jedne mi sie nudzą inne nie... większosc do mnie bardzo trafia i teraz nie patrze juz tylko na melodie i cały podkład ale na to o czym piosenka jest a najlepiej jak moge sie z nią utożsamić
Więc moja lista to raczej pół na pół: i polskie i zagraniczne utwory
nie rozgraniczam tego w sposób taki ze skoro jestem Polką to słucham tylko polsakich wykonawców bo to byłoby zamknięcie sie na inne kultury a z reszto wiele bym straciła bo zagraniczni wykonawcy są na prawdę świetni (nie wszyscy oczywiście).

-
- Młody aktywny
ja przewaznie slucham zagranicznyvh wykonawcow lecz polscy muzycy tez maja duzo dobrych kawalkow. pozdrowki :p
-
- Szalony pismak
ja podobnie jak Maruśka słucham pol na pol 
niekotre polskie kapele maja swietne teksty
zagraniczne znowoz wydaje mi sie, ze lepiej graja i skuteczniej eksperymentuja z instrumentami
(choc to wszystko zalezy od muzyka, bo i buble zdarzaja sie w polskiej jak i zagranicznej muzyce)

niekotre polskie kapele maja swietne teksty
zagraniczne znowoz wydaje mi sie, ze lepiej graja i skuteczniej eksperymentuja z instrumentami
(choc to wszystko zalezy od muzyka, bo i buble zdarzaja sie w polskiej jak i zagranicznej muzyce)
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
- Człowiek czynu
Zgadzam się z dziewczynami i nie wiem czy łatwo jest określić że ktoś na 100% słucha tylko zespołów zagranicznych
)
Ja osobiście preferuje pół na pół

Ja osobiście preferuje pół na pół

"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
-
- Młody aktywny
To nie ma tak że tylko zagraniczne albo Polskie, ja lubię zarówno Polskie jak i zagraniczne
-
- Młody aktywny
Głupie pytanie. Ludzie różnych gatunkó się chwytają i polscy artyści nie odbiegają w niczym od zagranicznych.
...
-
- Młody aktywny
To dość dziwne pytanie;/ To chyba zależy od wielu czynników?
-
- Młody aktywny
Zarówno polskie i zagraniczne piosenki często są o niczym, żeby nie powiedzieć, że d**** Maryni. Ale co do pozytywnych objawień polskiej sceny muzycznej - Dawid Podsiadło. Trójkąty i kwadraty. Czy ktoś jeszcze podziela mój zachwyt? Teledysk też niesamowity....
-
- Młody aktywny
Ja się ostatnio jaram Anathemą zwłaszcza po ich koncercie w Polsce, a więc zagraniczni a wcześniej tylko Hans Solo
-
- Młody aktywny
Zależy...w hip hopie znajdę i polskich i zagranicznych świetnych artystów jak i również w innych gatunkach muzycznych 

-
- Młody aktywny
łomem ją