Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Czy ktoś z was widział ten film ?
Jak wam sie podobał ?
Ja widziałam ten chyba ze 100 razy i jeszcze raz tyle będe go oglądała, dla mnie ten film jest the best Polecam go każdemu kto go jeszcze nie widział !!!
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
Tak, widziałąm ten film. To własnie po jego obejrzeniu zdecydowałam się wybaczyć i przerwać milczeniemiedzy mną amoim przyjacielem.. Pięknie pokazuje włowa Twardowskiego "Śpieszmy się kochac ludzi tak szybko odchodzą.."
ten film jest bardzo piękny, A Piosenka Only hope poprostu jest nektarem czystych uczuć.. Bardzo się ciesze, że kiedyś miałem przyjemnośc obejrzenia go
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
kocham Landona, żal mi Jamie, switny film, jeden z nielicznych filmow o takiej tematyce ze smutnym zakonczeniem..
a mowila mu zeby sie nie zakochiwal...
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.