Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
7262 - ja dziś byłem .. pojezdziłem godzinke .. ale nie wytrzymałem dłuzej tego upału .. :// .. w domq jest zimniej i lepiej .. a na rowerek pojade ok 19 dopiero ;P .. do tej pory mam wolne ..
7257
Boshe.....jak gorąco!!!!!!!!! Jaki ja mam dzisiaj głupi humor !!! Załapałam z bioli "2=":((( Normalnie niedługo się załamie! Przeciez to nie jest nawet normalna ocena! Juz lepiej jagby 1 mi wstawiła:|| Ale to jeszcze nie wszystko!! Najbardziej wkurzała mnie moja przyjaciółka, na kazdym kroku się wywyższa, ze jest ładniejsza , madzrzejsza itp.(co oczywiście jest nei prawdą haha, no w sumie nie wiem ) O rany bym mogła ją dzisiaj zabic:P To dobrze ze nie tylko ona jest w całej szkole
7255 - a tu takie ciepełko. Człowiek marzy o pływaniu w zimnej wodzie, a mu każą pisać jakieś egzaminy dojrzałości. Ale tylko jeszcze jutro, a od czwartku hula dusza... po polach
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.