Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
PLAGIATT pisze:hm.... nie prafda bo nie jest na środku obliczając wszystko... środek wychodzi gdzieś obok Łodzi
... dokładnie środek Polski znajduje sie na łysym polu niedaleko miejscowości zwanej Piatek. Wiem, bo mam tam rodzine... takie cos tam na polu stoi i symbolizuje ten środek....
A co do cywilizowanej Łodzi to zalezy w której dzielnicy
A więc:
Termin: 1 bądz 2 lipca 2003 r. Miejsce: Łódź Szczegóły: wkrótce
Niestety .. ta data kompletnie minie odpowiada :/ .. no trudno .. zabraknie na zjeździe tak wielkiego użytkownika forum jakim bez wątpienia jestem ja ... ;>;> (niska samoocena, nie?)
Ja mam zamiar się do Łodzi wybrać. Jestem z całkiem innego krańca Polski. W Łodzi nie byłam jeszcze a zwiedzać lubie
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Już pisałem, że nie robimy jakiegoś ogromnego zjazdu, konferencji i innych dupereli... jedziemy w jedno mniejsce aby sie spotkać,. Nawet niech beda te trzy lub dwie osoby, ale już ktos będzie i sie spotkamy... choć nieukrywam, że na początku nie widziałem tego zjazdu tak teraz mam nadzieje, że przyjedzie jak najwięcej osób co mysle, że sie uda..
No to ja chetnie mogę być jedną z trzech osób, która przyjedzie!!!
Może udzieli się innym i nie będę już jedna z trzech?!
Nietety ten termin mnie wyklucza Mi pasuje zaraz po zakonczeniu roku, poczatek i koniec sierpnia .. ni inaczej ... chociaz nie wiem czy i te daty som pefne