Zupelnie z inne bajki (wydzielone)

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
macey
Prawie autorytet

Re: Zupelnie z inne bajki (wydzielone)

Post autor: macey »

hymmm .. ale jak bedize dostatnie TANIO to moze sie wybiore z plagim... jak nie to sie nieoplaca ;P hyhyh
emailowiec
Szalony pismak

Post autor: emailowiec »

bober pisze:
emailowiec pisze:A co zakochałes się w nim :?: :twisted: :P

Bober czemu nie chcesz jechać???
Od "takich" to mozesz wyzywac siebie i swoich kolegow ;]
Przepraszam....

To ile osób by ostatecznie Pojechało ręka do góry??

Ja na 89,95% ( o ile mi cos nagłego nie wypadnie to przyjade ;) )
;)
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Post autor: PLAGIATT »

no ja tyz pojade zabiore sie z maceyemz poznania pociagiem :) i dojedziemy do was a ty boberek umyj zeby pasta colage herbal i tez masz tam byc i czekac na nas :D aha wszyscy co maja koszulki strefy niech kazdy się w nią ubierze bedzie łatwiej was rozpoznać :D
DianaR
Człowiek czynu

Post autor: DianaR »

Ja też przyjade (95%). A jak nie mam koszulki strefy to mam byc całkiem bez?? :mrgreen:
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
emailowiec
Szalony pismak

DianaR pisze:Ja też przyjade (95%). A jak nie mam koszulki strefy to mam byc całkiem bez?? :mrgreen:
to sobie kup :mrgreen:
;)
DianaR
Człowiek czynu

A myślałam, że mogę przyjechać bez?? :P :twisted:
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Paweł
Morphlorchack

Post autor: Paweł »

można przyjechac bez(niczego) :P :twisted: :mrgreen:
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

PLAGIATT pisze:a ty boberek umyj zeby pasta colage herbal i tez masz tam byc i czekac na nas :D
:emm:
Nie przyjade... szkoda tylko tego biednego maceya (-;

Hmm a tak z ciekawosci to ile to spotkanie mialo by potrwac i czy sa jakies atrakcje przewidziane :mrgreen: ...bo tak jak np dla mnie jechac pol polski zeby sie napic soczku i pogadac nie bardzo sie oplaca... to by styklo ladnych pare dni, a do tego ktos by musial sie postarac o nocleg... wspolny, bo jak strefowcy... to strefowcy razem :P
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Paweł
Morphlorchack

bober, i tu sie rodzi problem. Nie kazdego stac na przyjaz, a co tu dopiero mówić o noclegu. Zjazd będzie jednodniowy z kilka godzin, zalezy kto na ile będzie mógł przyjechać, bo wiadomo, że to zalezy od PKP itp.

Nie będziemy tylko sączyć soczku, wręcz odwrotnie... ;) Nie będziemy go sączyć wogóle. Dokładnego planu jeszcze nie ma, wiadomo, ale nie masz co sie martwić, będzie co robić....
emailowiec
Szalony pismak

Nasz fajny głupi adminek coś wymyśli... :mrgreen:
;)
DianaR
Człowiek czynu

Jak się zbierzemy w grupe samo wyjdzie...
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

Hehe DianaR ma na wszystko rozwiazanie :]
Kurcze to jednak te kilka godzin to nawet jak bym mial przyjechac to nie wiem czy bym to zrobil, tluc sie w pociagu przez pol polski, dla kilku godzin, nawet zeby byly bardzo atrakcjyjne zaplanowane to dla mnie to i tak za malo...
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
DianaR
Człowiek czynu

bober ale maruda z ciebie!!!
Ja też muszę przechać pół Polski, z nie marudze tak jak ty!
Też przerażają mnie koszta, ale coś się wymyśli.

tak samo jak się spotkają ludzie z różnych regionów Polski to nie wierze, że nie będzie o czym gadać lub co robic. Zapewne każdy będzie mieć jakiś pomysł, a nie wierze, że organizatorzy niczego nie wymyślą!!!
Phantom
Prawie autorytet

Post autor: Phantom »

Nie no ludzie looz. Ja bobera rozumiem. Ma facet rację i już :? Można tylko liczyć na to, że jednak przyjedzie (jak i Ci co również nie są pewni), bo szans raczej w ogóle nie ma, żeby zjazd trwał dłużej, niż jest to teraz planowane.

Co robić i o czym gadać na pewno będzie, bo na forum też nie da się przecież, wszystkiego "przelać", a real wbrew pozorom jest ciekawszy :mrgreen:

Pozdro :hihi: Ludzie przyjeżdżać do Łodzi :!: :!:
simke
Młody aktywny

Post autor: simke »

z racji tego .... że nie mam czasu wszystkiego czytać, może mi ktoś powiedzieć co byśmy na tym spotkaniu dokładnie robili ? gdzie to by było spotkanie itp ? i kto jeszcze będzie na 100 % ??? oprocz pawła..... ja w sumie wsiadam w pociąg w warszawie i jestem... ;)
SIMKE :DDDDD
Phantom
Prawie autorytet

simke pisze:z racji tego .... że nie mam czasu wszystkiego czytać
No i to jest błąd. Na Strefę czas trzeba mieć zawsze (no prawie zawsze) :mrgreen:

simke pisze:może mi ktoś powiedzieć co byśmy na tym spotkaniu dokładnie robili ?
Wydaje mi, że byśmy się dobrze bawili :mrgreen: Reszta jest w trakcie planowania, poza tym nie o wszystkim wszyscy będą wiedzieli :mrgreen:

simke pisze:gdzie to by było spotkanie itp ?
W Łodzi :P

simke pisze:i kto jeszcze będzie na 100 % ??? oprocz pawła.....
Ja :mrgreen: Najprawdopodobniej DianaR też. Reszta, albo sie waha, albo ma inne problemy, które stanowią przeszkodę (jednak automatycznie nie wykluczają przyjazdu :mrgreen:)

simke pisze:ja w sumie wsiadam w pociąg w warszawie i jestem... ;)
Ta postawa też wzorowa, choć tu warunki (odległość) są sprzyjające :mrgreen:

============

Tu też można się czegoś dowiedzieć (bardziej oficjalnie i na poważnie ;)): http://www.strefazso9.com/forum/viewtopic.php?t=704
Paweł
Morphlorchack

Co do tego kto i wogóle ile osób bedzie także pozostanie tajemnica tak samo jak to co będziemy robić. Czemu? A tak sobie... :P żeby było ciekawiej.... jak ktoś chce powiedzieć, ze jedzie to nie ma sprawy, ale moge zdradzić że przychodzą też zgłoszenia od osób nieuczestniczacych nawet w zyciu forum, ale interesujących sie Strefązso9 :P

Jezeli chodzi o podwózki, to pisałem już, że możecie sie umawiać kto i jak jedzie, bo razem jest razniej.... i w ten sposób załatwiłem podróż z Wawy do Łodzi i spowrotem (oczywiscie tylko dla 2 osób bo tyle jest miejsca w autku)... szczegóły na email do mnie.
Niech to będzie dla Was przykładem :P
simke
Młody aktywny

Post autor: simke »

ale chodziło mi o to , gdzie dokładnie w Łodzi to będzie...... ;)
SIMKE :DDDDD
Phantom
Prawie autorytet

Na pewno nie będziemy ciągle w jednym miejscu. Poza tym to będzie niespodzianka. A w ogóle, jak już przyjedziesz, to czy to ważne, gdzie konkretnie :?: To chyba ma akurat najmniejsze znaczenie :|
emailowiec
Szalony pismak

hehe a jak mam trafić w określone miejsce??? Jak się zgubię??? :mrgreen: :hihi:
;)
ODPOWIEDZ