ale wy tu prowadzicie tu rozmowy o latarkach :] heheheh a tak do rzeczy :] co to za roznica czy ma noktowizor czy nie ja go tez nie uzywam nawet na ciemnych planszach . A tak w jaka gre na multpiplayerze gracie ??? Survivor, TDM, DM, Evac, Overrun itd...
Ja uwielbiam grac w TDM i Survivor a wy ???
możesz mi wierzyć że to BARDZO sprawiedliwe...pred ma wizję oddzielnie na predy,alieny i ludzi,alien ma wizję na wszystko a marines potrzebuje latary i nowktowizji...latara nie sięga zbyt daleko a na takiej mapce jak hangar to niezbędne aby wiedzieć czy ktoś ci się nie czai nad głową...każda rasa ma jakieś udogodnienia.gdybyś zabrał noktowizję marinesowi to zabierz też widoki predowi i alienowi...to nie do końca to samo ale na tej zasadzie
najczęściej gram w TeamDM jakoś tam najlepiej mi się gra , czasami także gram w inne i tez nie jest źle ... tylko DM to taka siekanina tam najrzadziej gram...
na KAŻDYM trybie gra się świetnie jeśli nie ma lagów
spawny są spowodowane lagami
wiele fragów jest niesłusznie nabijanych przez lagi
wielu ludzi odwróciło się od tej wspaniałej gry z powodu lagów
załóżmy Komitet Anty Lagowania!!!
w skrócie KAL (nie mylić z kałem )
tu sie naprawde nie ma o co sprzeczac !
lagi sa we wszystkich grach na MP ...... to chyba nie zaprzeczalna [choc przykra] rzeczywistosc
ale faktem jest ze sa tolagi roznej wielkosci !
czasem prawie nie zauwazalne a czasem takie za u mnie na kompie jeszcze alienek stoi a tak naprawde ktos biega juz po jego trupie
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
konic z lagami... nudny temat .... trzeba pograc sobie ;D ja dzis gralem w SP....marinesikiem... hyhyh robale zdychaly po kolei.. [bez urazy dla nich... poprostu bylem szybszy] i tak nie jestem dobry bo ide na poziomie :normal: