Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
15 maja w USA i kilku innych krajach, a 23 u nas na ekrany kin wchodzi Matrix Reaktywacja. Po 5 latach oczekiwania wierni fani doczekaja sie kontynuacji! 2 czesc zacznie sie w miejscu, w ktorym skonczyla sie 1. Neo jest 'the one'... Syjon zostaje zlokalizowany przez maszyny i ma zostac zniszczony w przeciagu 72 godzin. Aby 'ich' powstrzymac Neo musi...
Efekty specjalne, z tego co czytalem maja byc najlepsze, jakie do tej pory ujrzaly swiatlo dzienne!!
Matrix Rewolucje wejdzie na ekrany kin w listopadzie br. Nic tylko zbierac kase na bilety (-;
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
ten film to bedzie masakra, przeciez po nim nie wyjde z kina bo nie bede wiedzial gdzie jestem, ogladalem reklamowki, no muza wypas, wszystko jest wypas ))
ANIMATRIX - fajne nie ? taka 15 minutowa bajeczka... grafika nie powiem jaka, klimat tez spoko... ale ta scena walki na miecze, za duzo tych salt jak dla mnie, mialem takie dziwne uczucie przesady
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Co do Matrixa... to polecam ta stornę... może ktoś skorzysta, bo ja na pewno -> www.enemef.pl
Zgodnie z naszymi zapowiedziami oraz Waszymi głosami i prośbami, najbliższy ENEMEF to Noc S-F, w trakcie której będziecie mieli okazję zobaczyć obydwie części MATRIXa!
tych części jest 9 .. i moshna je qpic w USA na DVD .. a 4 pierwsze są darmowe.. do sciągnięcią z internnetu .. www.theanimatrix.com .. reszta jest "płatna"
ja juz marrixa reaktywacja na kompie mam
powiem tyle tylko sie tak dobrze zapowiadal mi sie osobiscie srednio podobal ale moze innym sie spodoba dla mnie on troche przegiety jest