facebook vs nasz-klasa
-
- Młody aktywny
Re: facebook vs nasz-klasa
podnoszę: nasza klasa po wprowadzeniu nowego absurdalnego regulaminu straciła dużo użytkowników, w tym całe mnóstwo moich znajomych, więc ... i ja się stamtąd wyniosłam na facebooku mam konto, używam bardzo często i chętnie, uważam, że oferuje niebotycznie więcej możliwości niż nasza klasa, w dodatku bardziej jasna i przejrzysta jest polityka prywatności fb, oferuje więcej opcji, jak np. ograniczanie widoczności naszych zdjęć czy czegoś tam z naszego profilu tylko dla określonych znajomych, na nk nie ma takiej opcji. W dodatku na facebooku będąc członkiem niektórych grup można dużo się dowiedzieć na interesujące nas tematy. no i jeszcze jedna zaleta ... na fb jest dużo więcej ludzi mlodych, a relatywnie niewiele starszych (czyli w wieku naszych rodziców i dalej )więc można dodawać zdjęcia z mneijszą cenzurą pozdrawiam wszystkich fejsbukomaniaków!
-
- Prawie autorytet
ambitny argument....Liceallna pisze:na fb jest dużo więcej ludzi mlodych, a relatywnie niewiele starszych (czyli w wieku naszych rodziców i dalej )więc można dodawać zdjęcia z mneijszą cenzurą pozdrawiam wszystkich fejsbukomaniaków!
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Młody aktywny
a tak propo to rzeczywiście nasza-klasa jest już passe. teraz facebook na topie. nk nigdy nie lubiłam, wydawała mi się strasznie sztuczna, face wydawał mi się nudny, ale jak sobie założyłam konto, okazał się bardziej przyjazny i niegroźny
Life is piece of shit, when you look at it!
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
mineło półtorej roku... i FB ma już ponad 500 mln użytkowników... po prostu lol :)Paweł 9.04.2009 roku o 13:17 pisze:Obecnie facebook posiada juz ponad 200 mln zarejestrowanych uzytkowników, z tego ostatnie 100 mln zdobył w zaledwie 8 miesięcy!
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Szalony pismak
no trzeba przyznać, że pod względem przyciągania tłumów fb bije wszystkich na głowę, ale ja osobiście mam konto na obu ale nie preferuję jakoś specjalnie żadnego
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
-
- Młody aktywny
nasza klasa była fajna na początku. Jak zrobił się z niej portal randkowy to zupełnie straciła sens. Osobiście preferuję facebook'a
-
- Młody aktywny
Ja mialem na poczatku na nk ale teraz wole FB
-
- Młody aktywny
W FB i NK jest taki problem, że nie rozdzielają znajomości prytanych od biznesowych przez co człowiek może wypaść nieprofesjonalnie wobec współpracowników, z tego tez powodu polecam LinkedIn.
-
- Młody aktywny
Jakoś ani jedno ani drugie nie przyciągneło mnie na długo. Profile posiadam owszem, ale jakoś prawie nie korzystam z żadnego z w/w
-
- Młody aktywny
Mam jedno i drugi na nk prawie nie wlaze a fejs... no cóż niestety wiele ludzi się przeniosło na niego i by z kimś pogadac to trzeba przez niego gg jakoś z użytku wyszło wśród moich znajomych został fejs i komórka
-
- Młody aktywny
Nasza Klasa odchodzi w zapomnienie. Teraz na topie jest FB.
-
- Młody aktywny
FB panuje i króluje w necie, jednak nie ma się z czego cieszyć, publikujemy ta wszystko, a potem dowlona instytucja ma dostęp.
Co do NK to mam konto ale 2 lata mnie tam nie było, jednak jeśli już miałabym wybierać to wybrałabym Google + seriws, który idzie w to aby posiadać lepsze moduły od FB czyli poprawiają to co tam leży. Ponadto serwis, który nie jest siedliskiem spamu i reklam!
Co do NK to mam konto ale 2 lata mnie tam nie było, jednak jeśli już miałabym wybierać to wybrałabym Google + seriws, który idzie w to aby posiadać lepsze moduły od FB czyli poprawiają to co tam leży. Ponadto serwis, który nie jest siedliskiem spamu i reklam!
-
- Młody aktywny
No tak, nasza klasa odeszła w zapomnienie. Teraz tylko Fb oraz Twitter.
Według mnie mają bardziej przejrzysty interfejs, a poza tym są międzynarodowe.
Według mnie mają bardziej przejrzysty interfejs, a poza tym są międzynarodowe.
-
- Młody aktywny
To my decydujemy co wrzucamy na publiczne serwisy. A narzekanie, że jakieś urzędy mają do tego dostęp, no cóż trzeba samemu myśleć
A NK to już chyba tylko w pamięci została Wyczerpali formułę doszczętnie i dlatego padli w rywalizacji z FB.
A NK to już chyba tylko w pamięci została Wyczerpali formułę doszczętnie i dlatego padli w rywalizacji z FB.
-
- Młody aktywny
Ja obecnie korzystam tylko z facebooka, NK w ogóle nie uruchamiam.
-
- Młody aktywny
niestety ale facebook już chyba pokonał naszą klasę