[Konkurs] - Cyferki

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Zablokowany
::PiotreK::
Władca Smoków

Re: [Konkurs] - Cyferki

Post autor: ::PiotreK:: »

6682- eh jaki fajny dzien
macey
Prawie autorytet

Post autor: macey »

6781 - kaaaaamiiiiilllll o co ty mnie podejrzewasz.. przeciez znasz mnie :D i te inne hyhyhy... jak mozesz..
Malamarshall

Post autor: Malamarshall »

bober pisze:6695 - Tak, był tam post i pisało, że dałaś dziś nogę z 4 ostatnich lekcji ;>
Sprawa Twoich postów zostanie wkrótce wyjaśniona i lepiej żeby winny miał jakiś mocny argument na swoją obronę!
6780-Oo!! O co ci chodzi!!??co to ma znaczyc.... Co ja takiego robie, ze usuwasz moje posty? Czy moglabym prosic o wyjasnienia?

TO NIE JA TO PISAŁAM!!!!!

Cenzura - PhantOm.
Ostatnio zmieniony 05.06.2003, 18:49 przez Malamarshall, łącznie zmieniany 1 raz.
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

6679 - Jesteś jakaś nietegowata czy co???????????? Chyba wyraźnie napisalem, że był tam post, a nawet napisałem o czym, ale ja go nie skasowałem i jeszcze pisze jak ten lol zasrany w forum mods żeby Ci pomóc. Echhh
TO NIE JA KASUJE TWOJE POSTY CZY TO DO CIEBIE DOCIERA?????
Ja wiem dam większą czcionke!!!!!
TO NIE JA KASUJE TWOJE POSTY
Dosłownie mnie telepie ze złości!!!! Nie skacz do mnie na drugi raz z pyskiem!!!!!! Weź sobie słownik jak nie rozumiesz znaczenia moich wypowiedzi, bo widzę, że to zbyt duży wysiłek dla Ciebie.
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Malamarshall

bober pisze:6679 - Jesteś jakaś nietegowata czy co???????????? Chyba wyraźnie napisalem, że był tam post, a nawet napisałem o czym, ale ja go nie skasowałem i jeszcze pisze jak ten lol zasrany w forum mods żeby Ci pomóc. Echhh
TO NIE JA KASUJE TWOJE POSTY CZY TO DO CIEBIE DOCIERA?????
Ja wiem dam większą czcionke!!!!!
TO NIE JA KASUJE TWOJE POSTY
Dosłownie mnie telepie ze złości!!!! Nie skacz do mnie na drugi raz z pyskiem!!!!!! Weź sobie słownik jak nie rozumiesz znaczenia moich wypowiedzi, bo widzę, że to zbyt duży wysiłek dla Ciebie.
6677- Sory niekumaty zgredzie ale jak bys nie byl slepy to bys zauwarzyl ze nic nie mowilam do Ciebie!! Czy ja Ci robilam wyrzuty??!! Mowilam tylko ze K T O Ś mi skasowal posta! Jakis chyba sam niekumaty jestes!
Malamarshall

6675 - zeby mi tylko kurna nikt nie usunął posta jak wpisze 6666. Wtedy znienawidze te forum na zawsze! No ale nie chce krakac......
Władca Smoków

6673 ciekawe kto napisze 6667
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

6672 - Malamarshall - już nawet wiem dlaczego mała...
Wybacz, ale jeśli w jednej linijce cytujesz mojego posta, a w następnej piszesz ' O co Ci chodzi!!??' to post jest skierowany do mnie! I dobrze Ci radze nie pyskuj do mnie.
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Malamarshall

Malamarshall pisze:
bober pisze:6695 - Tak, był tam post i pisało, że dałaś dziś nogę z 4 ostatnich lekcji ;>
Sprawa Twoich postów zostanie wkrótce wyjaśniona i lepiej żeby winny miał jakiś mocny argument na swoją obronę!
6780-Oo6780-Oo!! O co ci chodzi!!??co to ma znaczyc.... Co ja takiego robie, ze usuwasz moje posty? Czy moglabym prosic o wyjasnienia?
6671- NIE JA TO PISAŁAM!
Nie wiem co tu sie dzieje i kto jest taki chamski ze zmienia i kasuje moje posty, ale mam nadzieje ze sprawa zostanie wyjasniona! Kim kolwiek jestes mam nadzieje ze słono za to zapłacisz!!!!!!! P.s.Po pierwsze to ja tak nie przeklinam jak Ty!!!
Piqs - X

Post autor: Piqs - X »

Malamarshall pisze:
6780-Oo!! O co ci chodzi!!??co to ma znaczyc.... Co ja takiego robie, ze usuwasz moje posty? Czy moglabym prosic o wyjasnienia?

TO NIE JA TO PISAŁAM!!!!!
6670 - tak, to było do bobra ... sorx, ale to fakt .. ja natomiast nie mam moda na hydeparku, czyli to nie ja usuwam posty . uff .. :mrgreen:
Malamarshall

6669-No tak... szkoda tylko , że ten post wyglądał inaczej, a ktoś mi go zmienił. Przez tą osobę wyszły takie nieporozumienia.Ja wcale nie mialam poretensji, ze Bober usuwa moje posty. Ciekawa jestem kto je zmienia! Jeszcze zeby mial odwage sie przyznac!! :>
Piqs - X

6668 - powazna afera =P .. niedobrze o.O .. przyznawac sie :[ .. :D:D
Piqs - X

6666 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (A ja skończyłem .. teras idziemy do zera :twisted: )
Ostatnio zmieniony 05.06.2003, 22:20 przez Piqs - X, łącznie zmieniany 1 raz.
Władca Smoków

6664 - piqs gratuluje :P;P:P a co do tej afery to najlepiej przesluchac wszystkich ktorzy maja mozliwosc zmieniania postów
Piqs - X

6663 - chciałem uładnic .. :D
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

6662 - a co jeśli ktoś się pomyli.. zaczynamy od nowa? :D
Veni Vidi Vici
Piqs - X

6661 - wtedy korygujemy ;)
Malamarshall

6659-Co za dzien. taki męczący.......
Władca Smoków

6657 - eh ciezki dzien
DianaR
Człowiek czynu

Post autor: DianaR »

6656 - czwarta nad ranem, może sen przyjdzie... dlaczego ja nie umiem spać :cry:
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Zablokowany