ja osobiście nie jestem skatem, ale ich szanuje... ale jak teraz rozpoznać prawdziwego skate'a? Po tym, że ma szerokie spodnie, albo jeździ na desce? hmmm... podam Wam pewne przykłady: kapitan drużyny Idei Śląska Wrocław Maciej Zieliński nosi szerokie spodnie i wygląda jak sk8, ale jak się zapytałem czego słucha to bez namysłu powiedział że metal itp. Mój przyjaciel jeździ na desce chociaż uwielbia metal i nie ma nic wspólnego ze skate'ami. Więc jak rozpoznać skate'a, posera...?
Co do drechów... nie mam najlepszego o nich zdania, może dlatego, ze nie znam ani jednego spoko dresiarza... tych których poznałem to prawdziwi frajerzy. A prawdziwych skate'ów znam.. kilkunastu, kilkudziesięciu... wielu nosi szerokie spodnie bo im wygodnie, inni bo taka moda, bo chcą się podlizać kumplom, chcą zaszpanować przed dziewczynami, które uwielbiają sk8.
A czy skate to wandal... jeśli pisze w autobusie markerem np. "HWDP" to uważam, że jest wandalem i w dodatku idiotą, bo słowo "chu*j" pisze się przez "ch" a nie samo "h"