podryw ..

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
root
Młody aktywny

podryw ..

Post autor: root »

co mam powodu, ku napisania tego postu

wracam dzisiaj ze szkoły ( zerwałem się 2 lekcje ), akurat spotkałem 5 klasa podstawówki, która skończyła w tym samym czasie lekcji, o której ja je zakończyłem ;> i co sie okazuje, jedzie na rowerze 12-letni chłopak z 12-letnią dziewczynką/dziewczyną ( ;p ) i po chwili dziewczyna gubi plecak, który spada jej z rowera. miałem jej powiedzieć, ale chciałem zobaczyć jak zareaguje "podrywacz" ;], gdy ona się zorientowała, że nie ma plecaka, powiedziała do niego : poczekasz na mnie, poszukam placaka ?, chłopak odpowiedział: nie, ja to zrobię i zrobił :D.

jak wy podchodzicie do panienki ? wiem, wiem to nie jest podryw, na którym powinniśmy się wzorować - jesteśmy starsi, więc mamy swoje sposoby

w moim przypadku rzecz jasna, zapewne tak jak u większości na początku jest wazelina, dopiero później spotkania etc. a u was ;] ?
Basko
Młody rozbrykany

Re: podryw ..

Post autor: Basko »

wróce tu jak już kilka postów będzie napisanych, bo chce się trochę pośmiać z rasowych podrywaczy. :lol:
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

czemu sie smiac.... ciekawie będzie poczytac innych opinie na ten temat... ja bynajmniej na to czekam :>
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

najlepiej podejsc i po prostu zagadac reszta sama sie potoczy :mrgreen:
Phantom
Prawie autorytet

Post autor: Phantom »

Najlepsi podrywacze (a tylko tacy tu są :P), jak magicy nie zdradzają swoich tajnych technik i sztuczek :mrgreen: 8) :mrgreen:

:P
Juleczka
Młody aktywny

Post autor: Juleczka »

Dla mnie najlepszym sposobem ktorym podrywa mnie facet jest po prostu zwykla rozmowa. Wystarczy ze podejdzie bez zadnej siary i bedziemy mogli pogadac. Uwielbiam gadac z facetem na inteligentne tematy, sprzeczac sie o rozne rzeczy ale kulturalnie... Jednak to co dziala na nas wszytskie to ladne oczy i figlarny wzrok... Wiec panowie mezczyzni bez zadnych ceregieli tylko podchodzic do swoich wybranek i zaczynac sensowana rozmowe patrzac jej w oczy :))))
I love Mr. W.
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

jak zawsze podchodze zeby zagadac to staram sie niepatrzec w oczy jakos niemoge tak :P sbrubuje popatrzec :mrgreen:
Juleczka
Młody aktywny

Post autor: Juleczka »

Patrzenie w oczy przy rozmowie to pierwsza i najwazniejsza zasada podrywu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez niej mozna sie schowac albo w ogole nie podchodzic bo i tak nic zvego nie wyjdzie!!!!

Przeciez flirt na odleglosc czyli popularne: kto dluzej wytrzyma wzrok jest stare jak swiat a takie skuteczne!!!! Zawsze dziala!!! kontakt wzrokowy to podstawa!!
I love Mr. W.
Anuś
Prawie autorytet

eh...

Post autor: Anuś »

Fajnie jest jak na początku są np.sms-y o baaaaardzo ciekawej treści...Przez sms-y można ukryć nieśmiałość, a potem, podczas pierwszej rozmowy, to już prawie się znamy...=) niom...to chyba tyle...[/img]
DianaR
Człowiek czynu

Post autor: DianaR »

Najlepszy są podrywy podczas jakiś zabaw. Tak jak np jakaś imprezka i ktoś podchodzi i zaczyna się z tobą bawić, potem zacyna sięluźna gadka i wszystko się toczy samo. A jeżeli druga osoba nie jest zainteresowana podrywem to w takiej sytuacji może łatwo się z tego wykręcić nie urażając przy tym nikogo ani nikomu wstydu przy kumplach nie robić. potem oczywiści jeżeli zabawa się uda spotkanie już we dwoje i naturalna gadka. Można zawsze zacząc od wspominania imprezy dla rozładowania napięcia!
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
TEDI
Młody aktywny

Post autor: TEDI »

kto mnie nauczy podrywać ??? :roll:
__Michalina__
Młody aktywny

Post autor: __Michalina__ »

hehe... kontakt wzrokowy to jest to chłopcy ...
Basko
Młody rozbrykany

Post autor: Basko »

Najbardziej działa przeszywający wzrok i figlarny uśmiech :mrgreen: :zdziwko:
__Michalina__
Młody aktywny

o tak oczy w których widać :roll: chce Cię :roll: :mrgreen: :mrgreen:
KubaS
Młody aktywny

Post autor: KubaS »

Zawsze mi obija sie o uszy, ze dziewczyny lubią tajemniczych facetów. Może to jest dobry sposób?
__Michalina__
Młody aktywny

nie wiem moze ale na mnie to nie działa :mrgreen: 8) :wink:
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

a co na Ciebie działa Michalina? Kontakt wzrokowy... coś jeszcze? :>
Veni Vidi Vici
__Michalina__
Młody aktywny

fajna nawijka... nie lubie jak koleś sie wstydzi krepuje jest nieśmiały itp. musi być wygadany i jeszcze mowić z sesem mieć "to coś" :mrgreen: i być czysty zadbany i ładnie pachnieć...
Montana
Szczęściara

Post autor: Montana »

Dla mnie liczy sie to, czy facet jest usmiechniety, wazny jest "ten" blysk w oku. Poczucie humoru tez mile widziane. A sposob na podryw, najlepszy jest zawsze ten najbardziej oryginalny.........
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
pioter13
Młody aktywny

Post autor: pioter13 »

Oryginalny - dobrze powiedziane!!! Moim zdaniem każdy ma swój oryginalny sposób podrywania. Ja np. zamiast robić z siebie wariata jak kilka moich znajomych, po prostu próbuje zagadać (a najlepszym sposobem jest do nieznajomej osoby (w tym przypadku dziwczyny) powiedzieć po prostu "cześć"!!! jeśli odpowie - dobra Twoja). Gdy następnym razem ona powie cześć - masz szczęście, bo to już jest początek znajomości. A potem kilka rozmów - najpierw takie bla bla bla, czyli gdzie mieszkasz, co lubisz itp. Ale potem trzeba poznać trochę od środka i poznać jej problemy. Najlepszym sposobem pozyskania sympatii jest próba rozwiązania jej ważnych problemów na które wpada się samemu. Przynajmniej u mnie ma to jakiś efekt...
Gdyby Kózka Kwicień Plecień To By Ślimak Ch** Ci W D*** . . . :P
ODPOWIEDZ