JAKIE TAM NIEUCZCIWIE?A NIEWIDZIALNOŚĆ JEST NIBY UCZCIWA?SZCZEGÓLNIE W CIEMNOŚCIACH?!ZRESZTĄ MARINES TEŻ MA TAM PEWNE DODATKOWE OGRANICZENIA NP W KAMIZELCE,ŻYCIU CZY PRZYMUSOWY CALSS WEAPONS CO MOCNO WKURZA...
mowei ze to nie uczciwe bo po to predek ma niewidzialnosc zeby z niej kozystac a co do ograniczen marina i robala to nic mi nie wiadomo bo nie gralem na tym modzie ;P
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
może i po to ma tą niewidzialność ale kogo to obchodzi? grunt to go utłuc nie? brutalne ale prawdziwe zresztą mają tę zdolność tylko 2 postacie więc trzeba kilku wyrzeczeń aby z niej skorzystac...zresztą pred nie pozostaje dłużny bo dostaje specjalne działko które naprawdę może doprowadzić do szewskiej pasjii więc się wyrównuje...
nom moze i jest widizalny jak mowilem ale to nei tak ze swieci na odleglosc.... jak sie rusza to swieci na lekko zolto ...ale tez nielatwo to wypatrzec
jak graliśmy z mikiem to mu specjalnie nie przeszkadzało że go widzieliśmy...po prostu zamiast zabijać nas 9/10 razy zabijał nas 8/10 ale przynajmniej nie mógł nas już tak łatwo zaskoczyć
hehehe... no ...ale to tylko Mike.. bo inne predki cos sie zrobily slabe.. bez niewidzialnosci... hehe Mike to wiedomo ze jest dobry , ale niektory mysla ze sa dobrzy bo sobie stanie w miejscu , podejde i trach z kuszy.. a tak to ja go predzej trach
a mod jak juz podawalem nazyuwa sie Realism Mod 2.0 a strony nie pamietam
nom ten tez jest fajoski... idizesz sobie misje Single Plajera.. z kumplem..we 2 , 3 ,4 ilu tylko chcesz .. sie tak nie boisz bo nie jestes sam ...hehe
macey pisze:taa... jak tobie sie nawet nei chce uruchomic zwyklego aliena
chce ale nie teraz bo mi sie nie chce
btw: mial bym iweksza motywacje jak bym mi tak nie zacinalo sie
i sie mi zajebiscie dlugo laduje kazda nowa plansz na SP, a na MP to juz nie powiem [wiem bo gralem na lanie ]
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
nom alieny nie dość że ich wiele i się ciągle pojawiają nowe zupełnie jak AvP1 to jeszcze mają cholernie dużo życia bo dość duże mają mimo wszystkoszanse aby podejść i zachlastać ale jak siem jest w kilka osób to nawet królówka może ci naskoczyć ^_^
ale gdyby nie lagi żadna królówka nie straszna,zwłaszcza jak każdy ma inne działo i w nią nawala..."walą jak na wojnie" ^_^ ale rzeź by była...nawet gdyby były 2 królówki nie miałyby wielkich szans