taka gra taki temat musi byc rozkrecony ... LUDZIE DŁĄCZAĆ sie
-plansze.....uwielbiam quarantine to znam na wylot kropka na radarze i juz wiem gdize jest
Odpowiedź jest prosta
Marines ma radar i wykrywa najdrobniejszy ruch i rzeby go zaskoczyć trzeba zaatakować od tyłu
A Predator na szczęscie nie ma radaru i dlatego jest łatwiejszą ofiarą, tym bardziej jak nie ma żadnych mocnych broni tylko np. dzide
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
nie ma mocnych broniii??? lol... a naprowadzajaca plazma... dysk.... wystarczy miec ekran na alieny i wszystko namierzy..
-a do radaru to sie zgodze jak ja widze cos takiego w kanalizie wo zwykle zanim podejde pare granatow tam wystrzele
wszyscy tak robia ze granaty strzelaja narpier do kanalizy i tak juz kilka razy zabilem swojego gracza z druzyny no i radar to duzy plus )) wkoncu marines bvez radar niemialby w ogóle szans
bober pisze:Mi chodzi o to, że Predator nie odrazu ma dobre bronie - trzeba je zebrać
A jak ich nie ma to jest jak mucha dla pająka
mon tez prawda , ale na wielu servavh jest class weapons ON i przy spawnie masz wszystkie bronie.. ;p wiec nei am co szukac...
ja gram na class weapons OFF to jest gites moge miec i pulsator i minigun i smartgun a tak przy ON nie moge miec ;p
Hymm... moim zdaniem najlepszy jest predzio. Nawet z samymi ostrzami(moja ulubiona broń) bez problemu radzi sobie z marines, nie wspominając o działku plazmowym któremu nie oprze się żadna rasa Polowanie nim to czysta przyjemność, nagły atak na niczego nie spodziewającą się grupkę marines, panika, wszyscy walą dookoła, nagle ktoś traci łeb i po chwili wszystko ucicha... uwielbiam nim grać, toż to totalny wypas! :DDD
Witam Mike i jak sie podoba forum ???? fajne nie | a wracajac do gry no to wsumie prawda predator ma za zadanie polowac i wkoncu musi miec ulatwienia w grze
tu sie z tobą zgodze... ty umiesz przestraszyć i wywołać panike hehe a z niedoswiadczonymi predami to juz sobie radze...Ty jestes taki mur ) ostatnio nawet z plazmą mi idze...tylko musi być wolne miejsce
Co by nie gadać każdy gatunek ma wady i zalety ale najmniej zalet to chyba ma Alien
Jest brzydki i nie może akatkować na odległość Jak by nie to, że łazi po ścianach nikt by nim nie grał bo nie miał by najmniejszych szans
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
dzisiaj sie zasiedzialem tu na forum...we flashu....i nie zdazylem sobie zagrac... bleh...!!! ah te obowiazki..nie ma czasu na rozrywke nadrobi sie ostatnio zaczalem pogrywac w SP AvsP2 primal hunt corporatem ;> graliscie moze??
ja uwazam ze AvsP2 zwykle panuje!!! PH to juz cos innego