Na początku muszę się przyznać, że gdyby nie Wy, nigdy bym chyba sam o tym nie pomyślał. Może gdzieś w marzeniach, ale z doświadczenia wiem, że w innych nawet większych serwisach kończyło się tylko na pomyśle i tyle, a teraz wiem, że nam się uda. Nieważne ile osób przyjedzie, nawet jak będą te 2-3 osoby to już będzie coś, to będzie już nasz mały zjazd

A teraz pora na szczegóły:
Na dzień dzisiejszy spotykamy się w Łodzi w dniu 1 lub 2 lipca 2003r. To który to będzie dzień zostaniecie poinformowani, ale o tym trochę niżej.
Każdy, kto chce przyjechać jest mile widziany, jednak prosimy o poinformowanie nas o tym na adres pablof@o2.pl jak najszybciej. W ten sposób będziemy wiedzieli, co i jak zorganizować, a to jak spędzimy ten czas zostanie do końca tajemnicą.
Zgłoszenia są także o tyle ważne, że poprzez email skontaktujemy się z Wami i podamy dokładną datę, godzinę i miejsce spotkania.
Oto jak powinno wyglądać zgłoszenie wysłane na adres pablof@o2.pl z własnego konta email.
Jan Kowalski, Warszawa
jan@kowalski.pl
022 888888888 - po 20:00
+48608888888 - cała doba
W Łodzi mogę stawić się 1 lub 2 lipca w godzinach 10:00-17:15
Nie pije, nie pale, chętnie spędzam czas na świeżym powietrzu
Mój przyjazd jest pewny na 99%
Taka forma potrzebna jest nam po to, abyśmy dokładniej ustalili miejsce i czas spotkania, tak, aby każdy zdążył przyjechać do Łodzi i z niej wyjechać... wiadomo

Powtórzmy. Na dzień dzisiejszy spotykamy się 1 lub 2 lipca, ale termin zależy od tego, jaki dzień większości by odpowiadał, dlatego prosimy także o zawarcie tego w zgłoszeniu, łącznie z godzinami, w jakich możecie przebywać w Łodzi.
O ekwipunku jak będziecie musieli posiadać także powiadomimy Was poprzez emial.
Zgłoszenia praktycznie przyjmujemy cały czas, ale prosimy o jak najszybszy kontakt, tak abyśmy mogli lepiej zorganizować spotkanko. Ostateczny terami nadsyłania zgłoszeń mija 25 czerwca 2003r. o godzinie 24:00
Pozostaje jeszcze sprawa dojazdu do Łodzi. Niestety każdy musi dojechać na własną rękę, ale proponujemy coś w stylu wspólnej podróży. Otóż, jeżeli kilka osób jest z jednego regionu kraju i wybierają się na zjazd mogą się zgadać i pojechać np. jednym samochodem, albo jednym pociągiem, tak aby jazda była przyjemniejsza i bezpieczniejsza. Do tego m.in. Służy ten topic. Wspomóc możecie się PW albo emailami.
Jeżeli coś jeszcze dojdzie z takich ogólnodostępnych informacji na temat zjazdu znajdziecie je tutaj, natomiast resztę szczegółów poznają tylko osoby które nadeślą zgłoszenia.

Luźne dyskusje na temat zjazdu są prowadzone TUTAJ.
W tym topicu natomiast prosiłbym o konkretne sprawy organizacyjne.
(wszystkie inne posty zostaną skasowane)