mam prosbe ....
moze ktos zna linki z empetrujkami do sciagniecia z francuskim rosyjskim czeskim lub wloskim hip hopem jesli ktos zna prosil bym o podanie
Ściągni sobie kaaze ze strony www.kaaza.com i masz najlepszy program do mp3. Tam na pewno znajdziesz co chcesz. Wystarczy ustawić na wyszukiwanie hip-hopu o danym języku jaki chcesz. Proste jak drucik
niby proste ale kazaa to gówno tak jebie system ze mi GG przez miesiac niedziala a do tego z takim transwerem jakim mam na kazie przez 3 dni jedna piosenke sciagam wiec podziekowal ja za kazee
to sobie ściągnij kaze i program, który przyspiesza ściąganie plików przez ftp. W tej chwili nie pamiętam nazwy takiego programu, ale jeśli jutro sobie przypomne to napisze Ja Kazy używam od dawna i jestem w zadowolony z tego programu.
wiem o co chodzi mialem to cos tez nazwy niepamietam ale ja niebylem zadowolony z kazy sciagalem instalowalem rózne wersje i zawsze to samo wszystko inne przestaje dzialac
eeee tam- Kaza jest najlepszy!! Uzywam go od dawna i nie narzekam !!
A jak chcesz linki, to polecam forum na rastapage!! http://info.wsisiz.edu.pl/~jurczuk/phpBB2/ tylko, ze tma jest wiecej czarnego grania, ale moze cos znajdziesz dla siebie!!
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."