Czytalem wiekszosc topikow na tym podforum, ale nie znalazlem odpowiedzi na dreczace mnie pytanie, ktore jest w zasadzie dla mnie dosc powaznym problemem, mianowicie o czym rozmawiac z dziewczyna. Z pewnoscia zaraz ktos odpowie, ze o wszystkim. Nie spodziewam sie takich odpowiedzi, chcialbym poznac bardziej rozbudowane opinie.
Otoz poznanie mam juz za soba. Swoja obecna pieknosc poznalem na ... meczu
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)

I faktycznie daje sie wyczuc [jak pisaly forumowiczki tutaj] kiedy to 'cos' zaskakuje. Bo w sumie nie jestem az tak bardzo przystojny, a jednak z poderwaniem panny nie ma problemu. Wlasnie problem pojawia sie pozniej, gdy jestesmy sami we dwoje i ja mam jakos zaskakiwac dziewczyne w rozmowie, po prostu - nie zanudzac. Na prawde jest to dziwne, bo mam opinie rozgadanego chlopaka, nie mam problemow z nawiazywaniem kontaktow, super czuje sie w grupie, czasami jestem dusza towarzystwa, a tu taki zonk. Niby prosta sprawa, a jednak ....
Malo osob o tym wie, chcialem sie niejako anonimowo dowiedziec kilku wskazowek dotyczacych tematu tego topiku. I licze szczegolnie na pomoc dziewczyn/kobiet , ale jak faceci maja cos ciekawego do powiedzenia, tez z checia przeczytam.
Ufff, ale post wyszedl, ale chcialem, zebyscie poznali dosc szczegolowo cala sytuacje