Rozmowa kwalifikacyjna

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Basko
Młody rozbrykany

Rozmowa kwalifikacyjna

Post autor: Basko »

Wobrażcie sobie, że jesteście na takowej rozmowie. Staracie się o przyjęcie do pracy, do czegoś tam, jednym zdaniem zależy wam żeby dobrze wypaść. Wasz rozmówca prosi was abyście przedstawili swoje cechy charakteru. Oczywiście musicie zrobić to tak, abyście się spodobali, aby zasokczyć, zaintrygować, zaciekawić swoją osobą. Do dzieła!!!!
::PiotreK::
Władca Smoków

Re: Rozmowa kwalifikacyjna

Post autor: ::PiotreK:: »

a moze niech sie pierwsza wypowie pomyslodawczyni tego tematu :):):):)::)
Basko
Młody rozbrykany

Post autor: Basko »

No dobra. Tak więc wymienię swoje atuty: jestem inteligętna, błyskotliwa, piękna, kreatywna, przyjazna dla srodowiska :mrgreen: , mam ogromne poczucie humoru, ogólnie rzecz biorąc Bóg zebrał wszytsko co najlepsze w człowieku i ulepił mnie. Oprócz tego jestem ponętna, sexowna i koleżeńska. Oczywiście także spkromna. Jeżeli chodzi o moje wady...ups...nie mam takich :mrgreen:
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

hehe spoko jestes przyjeta :D szczegulnie spodobal mi sie ten fragment o skromnosci :)

ja niecierpie pisac muwic o sobie wiec sie niewypowiem :)
Offik
Prawie autorytet

Post autor: Offik »

można by i ten temat odkurzyć troszeczku :D

ja jestem hmmm aaaa odpowiedzialny, dyspozycyjny, lubie podejmować nowe wyzwania, praca w grupie oraz kontakty międzyludzkie nie stanowią dla mnie zadnego problemu...

oj mógł bym tak pisać i pisać...
Megan7
Człowiek czynu

Post autor: Megan7 »

taaa a basko to zadnej z tych cech naprawde nie ma :emm: ja?? nie umiem o sobie mowic. a rozmowa kwalifikacyjna nie jest po to zeby sie chwalic jakim to sie nie jest wspanialym, bo od tego jest list motywacyjny, tylko to zeby pracodawca poznal nasze (jak sama nazwa wskazuje) KWALIFIKACJE
HWDP-Hermiona Widziała Dupe Pottera :P
ODPOWIEDZ