Rozmowa kwalifikacyjna
-
- Młody rozbrykany
Rozmowa kwalifikacyjna
Wobrażcie sobie, że jesteście na takowej rozmowie. Staracie się o przyjęcie do pracy, do czegoś tam, jednym zdaniem zależy wam żeby dobrze wypaść. Wasz rozmówca prosi was abyście przedstawili swoje cechy charakteru. Oczywiście musicie zrobić to tak, abyście się spodobali, aby zasokczyć, zaintrygować, zaciekawić swoją osobą. Do dzieła!!!!
-
- Władca Smoków
Re: Rozmowa kwalifikacyjna
a moze niech sie pierwsza wypowie pomyslodawczyni tego tematu
:):):)::)

-
- Młody rozbrykany
No dobra. Tak więc wymienię swoje atuty: jestem inteligętna, błyskotliwa, piękna, kreatywna, przyjazna dla srodowiska
, mam ogromne poczucie humoru, ogólnie rzecz biorąc Bóg zebrał wszytsko co najlepsze w człowieku i ulepił mnie. Oprócz tego jestem ponętna, sexowna i koleżeńska. Oczywiście także spkromna. Jeżeli chodzi o moje wady...ups...nie mam takich 

-
- Władca Smoków
hehe spoko jestes przyjeta
szczegulnie spodobal mi sie ten fragment o skromnosci 
ja niecierpie pisac muwic o sobie wiec sie niewypowiem

ja niecierpie pisac muwic o sobie wiec sie niewypowiem

-
- Prawie autorytet
można by i ten temat odkurzyć troszeczku
ja jestem hmmm aaaa odpowiedzialny, dyspozycyjny, lubie podejmować nowe wyzwania, praca w grupie oraz kontakty międzyludzkie nie stanowią dla mnie zadnego problemu...
oj mógł bym tak pisać i pisać...

ja jestem hmmm aaaa odpowiedzialny, dyspozycyjny, lubie podejmować nowe wyzwania, praca w grupie oraz kontakty międzyludzkie nie stanowią dla mnie zadnego problemu...
oj mógł bym tak pisać i pisać...
-
- Człowiek czynu
taaa a basko to zadnej z tych cech naprawde nie ma
ja?? nie umiem o sobie mowic. a rozmowa kwalifikacyjna nie jest po to zeby sie chwalic jakim to sie nie jest wspanialym, bo od tego jest list motywacyjny, tylko to zeby pracodawca poznal nasze (jak sama nazwa wskazuje) KWALIFIKACJE

HWDP-Hermiona Widziała Dupe Pottera