Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Roshowa pisze:a co sądzimy o facetach to trudno tak ogólnie powiedzieć jedni są tacy że jak mówicie utopić, inni powini zginąć życie męczarną, ale są też tacy bez których żyć nie możemy :PP
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
mozna by wroic do tematu a im cięższy tym latwiej pojdzie na dno ...
a ja mam szczescie w neiszczesciu bo zabujalam sie w tak zajebistym osobniku ze teraz wszyscy inni są be i fuj dla mnie ... nooo a tego w ktorym sie zabujalam spotkam za rok .. fajnie, nie ?? i teraz o nim sądze tyle że jest naj naj naj
dawno nikt tu nie pisal : -P Pora cos nabazgrac ; -P
Co mysle o facetach na dzien dzisiejszy : -P Majac lekcje z banda rozszalalych bab =P Troszke mi teskno do meskiego towarzystwa : -] Coz mam jednego "rodzynka" w klasie ale to nie to samo ; P No wiecie... ; -]
U mnie jest inaczej, bo chodze do klasy matematyczno-informatycznej (6 dziewczyn, 25 chlopakow). Facetow w brod . SkaTe GirL, nie zamienilabym sie z Toba
K.
Don't Worry Be Happy
kto mnie nauczy grac na gitarze?
Indianka pisze:U mnie jest inaczej, bo chodze do klasy matematyczno-informatycznej (6 dziewczyn, 25 chlopakow). Facetow w brod . SkaTe GirL, nie zamienilabym sie z Toba
K.
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ale masz fajnie!!! Musze zapamietac profil klasy!!!!
a mnie wkurza ze nie ktorym facetom zalezy tylko na jednym i to w wiekszej wiekszosci chlopakow tak jest. Chlopak raz sprobuje i chce ciagle. Znam takie przypadek. Wiecmnie to wkurza w facetach!!!!!
mmloda pisze:a mnie wkurza ze nie ktorym facetom zalezy tylko na jednym i to w wiekszej wiekszosci chlopakow tak jest. Chlopak raz sprobuje i chce ciagle. Znam takie przypadek. Wiecmnie to wkurza w facetach!!!!!
I tu się, niestety, musze z Tobą zgodzić, mmloda. Taka jest smutna prawda, ze ciezko jest teraz trafic na faceta, ktoremu nie bedzie chodzilo tylko o jedno.
to na jakich Wy facetów trafiacie?!? Mam wielu kumpli i przyjaciół i tylko... jeden albo dwoch myśli tylko o jednym... w złym towarzystwie się obracacie
Mirriam pisze:Trafiamy na normalnych, zwyczajnych, przecietnych facetow. Taka jest prawda - wiekszosci z was chodzi o jedno....
nie wiem czy większości... ja chyba znowu należe do mniejszości Tzn. jak długo już jestem z dziewczyną... i oboje tego chcemy... no to fajnie. Ale jak się zakochuje w dziewczynie, to nie myśle od razu o tym żeby znaleźć się z nią w jednym łóżku.. i myśleć tylko o jednym.
ja sie trzymalam z takim towarzystwem w ktorym wszystkim zalezalo tylko na jednym dlatego przestalam sie z nimi trzymac..... ale wiekszosc niz 50% facetom zalezy na sexie
mmloda pisze:ja sie trzymalam z takim towarzystwem w ktorym wszystkim zalezalo tylko na jednym dlatego przestalam sie z nimi trzymac..... ale wiekszosc niz 50% facetom zalezy na sexie
czyli miałem racje... trzymałaś się ze złymi ludźmi. A czy ponad 50% facetów myśli tylko o jednym... nie wiem. Nie robiłem badań ani nie słyszałem nigdy o wyniku takich badań. Ja patrze na moje otoczenie... i w moim otoczenia najlepszych kumpli i przyjaciół to na pewno nie jest ponad 50 %... myśle, że jest to w... 30%