[miłość] tęsknię za nią...
-
- Prawie autorytet
Re: [miłość] tęsknię za nią...
Nom jak zwykle masz racje Montana... <-: A Ty wang potem, jak wrócisz masz wszystko opisać! q-:
BTW: Ja jestem wujkiem trzy razy... <-;
BTW: Ja jestem wujkiem trzy razy... <-;
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Szczęściara
Dzieki Boberku
Wang ja tez czekam z niecierpliwoscia na rejacje 

"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
-
- Człowiek czynu
Dwa i pol roku to wcale nie jest taka duza roznica wieku! Moj chlopak jest dokladnie o tyle ode mnie starszy, ale ja w ogole tego nie odczuwam [nie wiem jak on], jest dla mnie jak brat, a nawet wiecej. I nie odczuwam takze miedzy nami zadnej roznicy poziomow (szczerze mowiac, to nie bardzo wiem o co chodzilo tej Natalii z tymi poziomami).bober pisze:Siedze sobie zdołowany, mam podpuchnięte oczy i już mi głowa pęka od tego wszystkiego. A wszystko przez róźnicę wieku! Dwa i pół roku!!! Czy to naprawdę tak wiele!? Powiedziała mi kiedyś, że jest między nami zbyt duża róźnica poziomów.
Twoje uczucie jest piekne, ale rzeczywiscie ona chyba tego nie dostrzega - nie jest ciebie warta. Postaraj sie dac sobie z tym w koncu spokoj raz na zawsze, chociaz nie mowie, ze to latwe. Znajdz dziewczyne, ktora bedzie odwzajemniac to uczucie.bober pisze:Jezu oddał bym wszystko żeby znów było jak dawniej! Oddał bym życie, a ona tego nie widzi!
To nie jest zadna przeszkoda ani wymowka! Ja to wiem z wlasnego doswiadczenia.bober pisze:...może chce być więcej z przyjaciółmi (a wspólnych nie mamy)
Dlaczego mialaby sie bac rodzicow? Nie rozumiem... Ale chyba szkoda twego czasu na nia...bober pisze:...może tak bardzo boi się rodziców!? Przecież ja mogę poczekać i nie tydzień i nie miesiąc, ale rok, a nawet 10 lat, całe życie!
smile like a melon slice : )
-
- Prawie autorytet
Nie czytałaś chyba wszystkich postów... ja dochodze do siebie, można powiedzieć, że jest dużo lepiej niż wcześniej! Nie chce myśleć o moim byłym związku z Natalią w tym sensie, że była, lub nie była mnie warta, czy też na odwrót. To było wspaniałe uczucie, najlepsze jakiego w życiu doznałem... i nie jest ważne co jest teraz, ale to co było! I przez wzgląd na to nie pozwole na nią mówić, że była jakaś zła, czy też niewarta mnie, bo to jej ubliża! Może jest troche zagubiona, ale naprawde wspaniała z niej dziewczyna... Niech się cieszy życiem, niech z niego korzysta dobrze, życze jej jak najlepiej i koniec.
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Człowiek czynu
-
- Capo di Tutti Capi
już opowiadam ciociu....Montana pisze:Dzieki BoberkuWang ja tez czekam z niecierpliwoscia na rejacje

Jak spotkaliśmy się o 18 tak rozmawialiśmy kilka godzin... siedzieliśmy sobie w rynku, później w parku koło rynku. I było... super. Naprawde, humor mi się bardzo polepszył. Od kilku tygodni takiego nie miałem! Ta dziewczyna, z którą się zobaczyłem jest bardzo sympatyczna... i też bardzo ładna. Mam nadzieje, że uda mi się z nią zaprzyjaźnić. Jutro znowu się spotkamy...

Jest dobrze

Veni Vidi Vici
-
- Prawie autorytet
O kurcze, a tak rozpaczałeś hehe ;P Nie no, ja jutro mam spotkanie z taką jedną, co wyżej już pisałem - Monika... też 3majcie kciuki, żebym się dobrze bawił! ((((-:
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Szczęściara
Ciocia jest z ciebie bardzo zadowolona Wang
Oby tak dalej!!
A za Ciebie Boberku kciuki bede trzymala z calej sily

A za Ciebie Boberku kciuki bede trzymala z calej sily

-
- Capo di Tutti Capi
ciocia zadowolona.. to dobrze
Dzisiaj też się z nią widziałem... mm... fajnie było
Kilka kolejnych godzin rozmawialiśmy... jutro będzie podobnie. Wkrótce też pójdziemy do kina... na "Ciemność" (horror
)
Bober... trzymam kciuki... opisz nam wszystko jak wrócisz

Bober... trzymam kciuki... opisz nam wszystko jak wrócisz

Veni Vidi Vici
-
- Młody rozbrykany
-
- Człowiek czynu
Dobrze wiedzieć, że kolegom lepiej się wiedzie 

Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
-
- Szczęściara
Na forum od razu weselej jak chlopaki maja humorki....

-
- Prawie autorytet
Kurcze ale głupia sytuacja! ;-\ Z pewnych przyczyn nie mogłem się dziś zobaczyć z Moniką... co najgorsze nie miałem jej jak uprzedzić, że nie przyjdę po nią do domu, bo mi nie podała numeru telefonu, tylko sam adres, gdzie mam po nią przyjść :-] Żeby nie wyjść na skończoną świnię napisałem list i wrzuciłem do skrzynki heh... napisałem, że przyjdę w sobote, bo wcześniej nie mogę i jak coś nie tego, żeby dzwoniła do mnie na komórke... Ale ten list dojdzie jutro, a dziś pewnie jest na mnie wkurzona jak diabli ;-\
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Capo di Tutti Capi
ale powinna zrozumieć. Jak dojdzie już do niej list to będzie się nawet cieszyć... a chociaż powinna
A ja dzisiaj jestem baaaaardzo szczęśliwym człowiekiem... heh... wróciła mi radość życia.
:):):):)

A ja dzisiaj jestem baaaaardzo szczęśliwym człowiekiem... heh... wróciła mi radość życia.

Veni Vidi Vici
-
- Młody rozbrykany
wang może powiesz nam dlaczego? a ty boberku nie martw się ona zrozumie i wszystko będzie good
szkoła jest jak wibrator - dobrze robi 

-
- Capo di Tutti Capi
Jasne, że powiem Diana... Dzisiaj byłem w rynku spotkać się z taką dziewczyną, z którą się widuje od kilku dni. Chyba już gdzieś o niej pisałem... W każdym razie, jakoś tak dziwnie (ale fajnie) wyszło, że siedzieliśmy sobie w parku i.... było fajnie
Przytulanki... później coś więcej. Aż nie moge w to uwierzyć. Może szykuje się jakieś większe uczucie... całkiem możliwe. Na razie jest bardzo miło i przyjemnie 

Veni Vidi Vici
-
- Truskafka
No to Wang, czymamy kciuki i czekamy na sprawozdanie...wang pisze:( Przytulanki... później coś więcej. Aż nie moge w to uwierzyć. Może szykuje się jakieś większe uczucie... całkiem możliwe. Na razie jest bardzo miło i przyjemnie

-
- Prawie autorytet
Ojj wang jak to ktoś wczoraj słusznie zauważył, latasz z kwiatka na kwiatek mój przyjacielu...
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Capo di Tutti Capi
może bober... może. Ale tych kwiatków w moim ogrodzie jest bardzo mało. Na razie kwitnie tylko jeden... kilka już uschło, mimo iż je "podlewałem" 

Veni Vidi Vici
-
- Szczęściara
Boberku- jak ona dostanie ten Twoj list bedzie bardzo mile zaskoczona, bo niewielu jest facetow, ktorzy fatygowaliby sie piszac list. Na 100% bedziesz mial u niej ogromnego +. Wlasnie teraz obok mnie siedzi moja kumpela i mowi, ze dziewczyny uwielbiaja jak sie do nich pisze listy, a jeszcze od takiego faceta jak ty, to juz wogole....