Zastanawia mnie jak to mozliwe, ze sa na tym forum uzytkownicy, ktorzy dolaczyli raptem 30 lipca a maja juz grubo ponad 100 postow??? Nie jestem zadnym ze Wspanialych (gdzie mi tma do Nich ) ale strasznie mnie denerwuje zasmiecanie forum bezsensownymi postami tylko po to, zeby miec wieksza liczbe postow Dziekuje za uwage
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
heh, niektórych może rajcuje napis pod nickiem "starszy pyskacz" albo "gaduła". Ale tu rzeczywiście można nabić sobie troche postów... np. w konkursie z cyferkami, albo w zabawie ze skojarzeniami. To spoko, ale jak ktoś pisze debilne posty, to już przesada... Ja mam chyba ponad 200 postów, a jestem tu właściwie od niedawna bo od czerwca, ale raczej staram się odpowiadać sensownie na topici, które mnie interesują... bo przeciez po to jest forum
Montana pisze:Zastanawia mnie jak to mozliwe, ze sa na tym forum uzytkownicy, ktorzy dolaczyli raptem 30 lipca a maja juz grubo ponad 100 postow??? Nie jestem zadnym ze Wspanialych (gdzie mi tma do Nich ) ale strasznie mnie denerwuje zasmiecanie forum bezsensownymi postami tylko po to, zeby miec wieksza liczbe postow Dziekuje za uwage