Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
my darling jest mlodsza odemnie az o miesiac - mala roznica i jest dobrze, a co do sprawy autorki tego posta to liczy sie uczucie, nie opinia kolegow...
tak jeszce roznice do 20lat to rozumiem-tak sie zdaza-ale o 50 lat!-lekka przesada-a w zasadze to wcale nie lekka!!
ostatnio spotykalam sie z kims starszym ode mnie o 5 lat i wcale nie widzialam roznicy wieku-wrecz przeciwnie.bylo super-no ale coz bylo-minelo
ale czemu tak jest ze jednym to w ogle wiek nie pprzeszkadza a innym to mala roznicato juz w ogle no bez\przesady ludzie. Albo czemu jednym zalezy na charakterze a innym na wygladzie nie rpozumiem tego ale moze keidys zrozumie
Pakerów?? fuuuu...Nigdy bym nie chciała mieć chłopaka pakera...ble ble ble...Mój chłopak jest ode mnie starszy i wyższy, ale nie paker... co to to nie!!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
pakerow tez bym nie chciala choc mzoe tak lekko to nawet spox ale nie za mocno umiesnionycjh bo wtedy to troche dziko wyglada. To teraz mamy nastepne pytanko pakerzy czy skate nmormlanie mowcie?????
no wiadome ze Skate "Szerokie spodenki i głowa łysa" chociaz ja nie jestem łysy ale krótko sciety . Jak to mowie "duże jest piękne" i ja za tym ide Skate-ruleZ w mIEscie w ktOrym mieszkAm jest tylko jeden skate shop :/ ale za to mają wszystko i dużO i tEn SklepiK mi WystarCzy Heh papa
Ps. mmloda co miało znaczyc to pytanie >> To teraz mamy nastepne pytanko pakerzy czy skate nmormlanie mowcie?????
Hmm dziwne te pytanie bo np. na swicie chlopacy sie nie dzielą tylko na "skate" i "pakerów" a po 2 chlopaka sie np. nie wybiera bo jest skate, wchodzi jeszcze w to pare innych składników : love, harkterek, uroda no a reszta to juz jak kto lubi ppaa caŁuski dla ALl Cu
Jakie wy macie popierdzielone gadki ... skate czy paker ? .. odpowiem .. DUPA .. nie macie juz o czym mówić ? .. Wy myslicie ze na swiecie sa tylko skaty i pakery ?!?!? .. ludzie .. promyk moadrosci puka do waszych czach, nie otworzycie ?