Teraz pewnie jury pomyśli sobie ze jestem zarozumialcem i mnie zdyskwalifikuje ...... hehe .....

Oczywiście wpienił bym sie z tego powodu

Hasło na rok 2003 ..... Właź na mnie!!!
Ekhm... Człowieku! Nie napisałem nigdzie ze wyniki beda ósmego!emo9 pisze:I co ?? Miało być 8 i gdzie jest??
Co ja bedę wiecznie czekał??
Tak sie składa, że konta juz sa i będa sukcesywnie przyznawane zwyciezca poprzednich edycji a takze zwyciezca edycji wrzesniowe. Sprawa nie rozgrywa sie wogóle tutaj o nagrody.Dabidi pisze:Jak nie macie sponsora na nagrody to byście przynajmiej to ogłośili ... rozdali chociaż prestiżowe ordery i po kłopocie ...
poco ludzi oszukiwać .... ?
Sory, ale chyba sobie zarty robiszDabidi pisze:czuje sie zawiedziony ... jak nie będzie rozwiązania za 3 dni zrobie wam na złość ... konkurencyjne serwisy o was napiszą
postawiłem ultimatum fajnie nie?
Znaczek mozesz spokojnie zdjac, bo moge Cie zapewnić ze rozwiazanie edycji wrzesniowej nastapi! Jednak dopiero kiedy Strefazso9 bedzie w pelni dostepna.Dabidi pisze:a znaczka nominacji ze swojej strony nie zdejme! ... i myśle ze mimo moich (i nie tylko moich) pretensji nie będziecie oceniać stronniczo nominowanych serwisów
konta juz sa ?, to czemu nic mi nie powiedziano, tez sie klucilem z fivnet.com ze mi usuneli konto, i jak teraz z tym bedzie, bede mial konto czy nie ?Paweł Florczak pisze:Tak sie składa, że konta juz sa i będa sukcesywnie przyznawane zwyciezca poprzednich edycji a takze zwyciezca edycji wrzesniowe. Sprawa nie rozgrywa sie wogóle tutaj o nagrody.
No i jest 6 października , i nie ma rozwiązania!!! Miał być koniec września. Panie Florczak, według mojego mniemania jest (znaczy był)pan osobą inteligentną, lecz teraz chyba zaniecham tego toku muślenia, ponieważ dziwi i szokuje mnie pański brak odpowiedzialności!!! Nie chciałbym obrażać pana, bo wszyscy wnerwiliby się, że za mocno przeklinam na forum. Więc proszę nie zmuszać mnie do ostateczności czyli : publicznego obrażenia pana , "reklamy"Paweł Florczak pisze: Niestety wrzesień okazał sie baaardzo trudnym dla nas miesiącem, dlatego błagam o zrozumienie.... Wyniki sierpniowej edycji będą jakoś pod koniec września, a z nowym wydaniem ruszamy od października.